Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek ha utálom az...

Mit tegyek ha utálom az osztálytársaimat?

Figyelt kérdés

Nagyon nem bírom őket.Van pár ember akivel el vagyok/szeretem őket,de nyílván zavarnak a többiek.Nyilván én sem vagyok tökéletes és engem sem szerethet mindenki.Nem piszkálnak/csúfolnak,csak a személyiségük zavar. (Majdnem)Mindenki megkjátsza magát,a másik szemébe hazudik,játssza az eszét,feltűnési viszketegség stb. Szóval elég gyakran előjön ez miatt a depresszióm és így nehezebb tanulni meg hát velük megismerkedni is.Gyakran szorongok ez miatt ,mert amúgy is úgy érzem hogy mind jobbak nálam.Megtudom magamnak mondani,meg valamilyen szinten úgy is érzem,hogy nem jobbak ők nálam semmivel sem,de mondjuk azon kezdem el rágni magam,hogy XY szebb vagy tehetségesebb nálam.Tudom,nem az a lényeg,hogy jobb legyek másoknál.Csak szeretnék egy jó társaságban elégedett lenni magammal.szóval viszatérve a kérdésre,gyakran velidegesítenek és szeretném könnyebben átvészelni a minden napokat és boldog lenni.Nem szeretném ha azok akiket tényleg szeretek megutáljanak esetleg azér,mert nekem rossz napom volt a suliban.Tudom,kamaszkor ,nehéz elfogadnom magam meg másokat stb.de én csak szeretném jól érezni magamat.

Huu..sorry hogy ennyit írtam csak ezt ki kellett adnom magamból^^'

14/L

2017. szept. 26. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ahha, nem tehetsz semmi csak annyit h nem foglalkozol velük. És csak arra forditasz figyelmet amire fontos a többire meg nem figyelsz vagy nevetsz rajta. Nem könnyű elvonatkoztatni az idioták melett de lehetséges. Előre sajnállak a tini hullámvölgyek miatt amik rád várnak érzelmileg ebben a korban. De egy dologra gondolj csak h neked jó legyen, ne hasonlítgasd magad senkihez mert mindenkinél van egy jobb egy szebb egy akérmilyenebb és emiatt ne is szomorkodj mert ez normális. De folyton ezen rágódni nem egésséges fiatal vagy probálj meg boldog lenni és élvezni ameddig lehet. Akikkel jol elvagy szánj több időt vagy amennyi van, legyél szerelmes legyen barátod, és igaz barátaid is. Ne hagyd hogy pár neve nincs senki elrontsa a kedved, ők pár év mulva ugy is csak nevek lesznek egy tablon, és nagy valószinüséggel nem látod őket többet évente félszer. Ne is fordíts rájuk semmit.
2017. szept. 26. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Pedig az ilyen emberekhez hozzá kell szokni, bele kell törődni, el kell fogadni őket; ne hidd, hogy máshol nincsenek ilyenek. Jó, mondjuk lehet olyan hely, ahol másmilyen az arány. De amúgy, hogyha nem támasztasz elvárásokat másokkal szemben, hanem elfogadod őket, úgy, ahogy vannak, "ez van, ők ilyenek", és hogy nem tudsz rajtuk változtatni, csak a te velük való hozzáállásodon, viszonyulásodon, akkor könnyebb lesz. (Hogyha nagyon kívülről, messziről ránézel, picit szórakoztató is lehet, hogy milyen emberek vannak , de ebben már van egy pici ítélkezés, de szóval lényeg, hogy fogadd mosolyogva az emberek dolgait, nem tudsz rajtuk változtatni, ők ilyenek, és hát, "oké", együtt kell velük élni.) Ez van, ha nincsenek feléjük elvárásaid, leépíted az elvárásaidat, akkor nem fogsz tudni csalódni. Egyébként meg azt élteted, amerre felé a figyelmedet fordítod; tehát, ha nem szentelsz nekik figyelmet, olyan, mint ha ott se lennének, te meg olyanokkal foglalkozz, akiket szeretsz, a többi meg ne érdekeljen, hogy ő mit csinál , az az ő dolga.:) Meg amúgyis 14 éves vagy, nem sokára úgyis jön az automatikus iskolaváltás, szerintem, ha már most gimis vagy, akkor is tudsz váltani. Vagy nem tudom , hogy most váltottál-e; de szerintem emiatt nem érdemes külön másik osztályba menni. Fogadd el a környezeted, ilyenek az emberek, azt csá. "Szeretlek testvérem", azt otthagyod mosolyogva, kedvesen; nemet mondhatsz arra a szituációra, hogy vele foglalkozz, vele beszélgess. És ha nem figyelsz oda, máris nem zavar. Szóval, ha nem támasztasz elvárásokat, akkor tudsz lenni elégedett valamilyen szinten. Ha tudsz mindent mosolyogva fogadni, amit eléd pakol az élet. Ez amúgy tényleg néha vicces is, hogyha nagyban ránézel erre az egész játékra. A sorsunkat együtt mi raktuk közösen össze, és utána leszülettünk ide eljátszani, megélni, megtapasztalni, mint egy színdarabot. De ha nagyban szemléled, és nem veszel el ennek az egésznek a részleteiben, akkor boldog tudsz lenni. Ő is csak a saját szerepét játsza, teszi a dolgát. A szerepét.
2017. szept. 27. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem pont így vagyok az osztályommal,csak nem jobbak nálam csak sportban meg zenében,de okosabb vagyok náluk(néhányuknál csak minimálisan) Engem piszkáltak is,egymást hátba szurják a "legjobb barátok" és nekiállnak politikáról beszélgetni,de azt se tudják mit takar a politika...Utolsó évem az általánosban és vélhetően neked is.Tojd le őket,nyiss az idősebbek felé én is igy teszek(minden barátom 16-18 éves)Ha akarod privátban átbeszélhetjük ezt;)
2017. szept. 27. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok ez lemaradt:14/F
2017. szept. 27. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommenteket :3 azt nem írtam,hogy 9.es vagyok
2017. szept. 27. 15:51
 6/7 anonim válasza:
100%

Én is így vagyok az osztályommal csak annyi különbséggel , hogy nekem akadt 1-2 olyan társam akikkel legalább néhány értelmes mondatot tudok beszélni. De neked további kitartást!

16/F

2017. szept. 27. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonók bár én 8.os vagyok van egy bff akivel 8 éve barátnők vagyunk a többi osztálytárs érdek barát magyarán mondva hányoktőlük a többi pedig egy bunkók (inkább csak ígyírom le mert nem akkarom ,hogy letiltson a gy.k.) fiukról beszélni meg fölösleges mert anyira primitívek bunkók
2017. okt. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!