Mit tegyek ha utálom az osztálytársaimat?
Nagyon nem bírom őket.Van pár ember akivel el vagyok/szeretem őket,de nyílván zavarnak a többiek.Nyilván én sem vagyok tökéletes és engem sem szerethet mindenki.Nem piszkálnak/csúfolnak,csak a személyiségük zavar. (Majdnem)Mindenki megkjátsza magát,a másik szemébe hazudik,játssza az eszét,feltűnési viszketegség stb. Szóval elég gyakran előjön ez miatt a depresszióm és így nehezebb tanulni meg hát velük megismerkedni is.Gyakran szorongok ez miatt ,mert amúgy is úgy érzem hogy mind jobbak nálam.Megtudom magamnak mondani,meg valamilyen szinten úgy is érzem,hogy nem jobbak ők nálam semmivel sem,de mondjuk azon kezdem el rágni magam,hogy XY szebb vagy tehetségesebb nálam.Tudom,nem az a lényeg,hogy jobb legyek másoknál.Csak szeretnék egy jó társaságban elégedett lenni magammal.szóval viszatérve a kérdésre,gyakran velidegesítenek és szeretném könnyebben átvészelni a minden napokat és boldog lenni.Nem szeretném ha azok akiket tényleg szeretek megutáljanak esetleg azér,mert nekem rossz napom volt a suliban.Tudom,kamaszkor ,nehéz elfogadnom magam meg másokat stb.de én csak szeretném jól érezni magamat.
Huu..sorry hogy ennyit írtam csak ezt ki kellett adnom magamból^^'
14/L
Én is így vagyok az osztályommal csak annyi különbséggel , hogy nekem akadt 1-2 olyan társam akikkel legalább néhány értelmes mondatot tudok beszélni. De neked további kitartást!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!