Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom az osztálytársaimat és...

Utálom az osztálytársaimat és ök se nagyon kedvelnek mit tegyek?

Figyelt kérdés

nekik 3-as a magatartásuk nekem meg mindig szin 5-ös szünetbe soha nem szoknak/szokok oda menni hozzájuk mert mindig a fölötünk levőkkel szoknak lenni

de ezen változtatni mit tegyek???

a válaszokat elöre is köszönöm!!!

2010. aug. 21. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért nem kedvelnek, mert te utálod őket?
2010. aug. 21. 15:28
 2/15 A kérdező kommentje:
változtatni*szeretnék mit
2010. aug. 21. 15:30
 3/15 A kérdező kommentje:
nem tudják hogy utálom őket mert szinte senkivel nem szoktam beszélni csak a tesommal és a uncsitesommal ők meg alsosok
2010. aug. 21. 15:33
 4/15 anonim válasza:
100%

És a 3-as magatartásuk jogos? Mert ha igen, ne változtass semmin, mert még olyan leszel, mint ők, az meg nem jó. Majd csak elmúlik ez a pár év, suli után meg örülni fogsz, hogy inkább voltál mindig egyedül, voltál a magányos kívülálló, de emgmaradtál embernek.

Légy laza, barátságos, de ne változz olyanná, aki mindenkinek beszól, másokat lenéz, iszik, cigizik...ezek ugyanis olyanok. Nem éri meg. Ha tudsz olyan lenni, aki önmaga marad, de velük is jól kijön, az rendben van, csak ne légy olyan, mint ők. Nem éri meg.

2010. aug. 21. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Tudod, mikor sokan nem kedvelnek valakit, akkor lehetséges, hogy nem a sok emberrel van a baj. Lehet, hogy a te eseted más, de azért ezen gondolkozz el picit.
2010. aug. 21. 15:45
 6/15 anonim ***** válasza:
maradj olyan amilyen vagy, te vagy a normális, nem ők!! suliba egyébként is tanulni jár az ember, szerezz jó jegyeket, és inkább vidd valamire. barátkozni ráérsz később.
2010. aug. 21. 15:46
 7/15 anonim válasza:
100%
15:45-ös: sajnos ez nem ilyen egyszerű. Menj be egy középsuliba és nézz szét. Mit látsz? A sok tizenéves taknyos lenézi azt, aki nem rakja ki mindenét, aki 2 évvel ezelőtti dalt is meghallgat, aki nem nézi az épp divatos sorozatokat, aki nem cigizik, nem iszik, nem pasizik/csajozik. Aztán akad egy ilyen emberke és mindenki utálja. Na, kivel van a gond? Vagy inkább kikkel...Talán ez az "előítélet" igaz lehet felnőtt(ebb) korban, de nem középiskolában.
2010. aug. 21. 15:51
 8/15 A kérdező kommentje:
jó köszi már csak 2 év azt meg majd akkor kibirom valahogy :(
2010. aug. 21. 15:51
 9/15 anonim válasza:
100%
Hát azt bírd ki tényleg:) Én is rühelltem a gimis osztálytársaimat, a mostani (egyetemi) csoporttársaim többsége se az én világom, de azért napközben eldumálgatok velük, sulin kívül meg Pesten találok magamhoz hasonlókat:)
2010. aug. 21. 16:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
15.51-esnek teljes mertekben igazat adok!
2010. aug. 21. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!