Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom az osztálytársaimat és...

Utálom az osztálytársaimat és ök se nagyon kedvelnek mit tegyek?

Figyelt kérdés

nekik 3-as a magatartásuk nekem meg mindig szin 5-ös szünetbe soha nem szoknak/szokok oda menni hozzájuk mert mindig a fölötünk levőkkel szoknak lenni

de ezen változtatni mit tegyek???

a válaszokat elöre is köszönöm!!!

2010. aug. 21. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak annyi a "baj", hogy nem vagy olyan, mint ők. Az ő fajtájuk általában lenézi a csendes, visszahúzódó embereket, és ez a probléma.

Egyébként nekem 4-es szokott lenni a magatartásom (volt már 3-as is, de csak egyszer), és én szoktam dumálni/levelezni órán, beszólogatni a tanároknak, stb., de ezzel szemben eszembe sem jutott, hogy cigarettázzak/füvezzek/iszogassak, nem követem a divatot és nem vagyok rossz tanuló (4,5 és 5,0 között mozog az átlagom) sem. Én azért csinálok ilyeneket, mert így érzem jól magam, de ettől függetlenül nem utálom azokat sem, akik nem olyan nagyszájúak, mint én. Persze azt már én sem szeretem, ha valakinek soha sincs véleménye semmiről, egész nap ül a padban és nem szól egy szót sem, töketlen, befolyásolható, játsza a jógyereket, stb. Az engem már kifejezetten irritál. Ha te nem ilyen vagy, akkor több, mint valószínű, hogy a többiekkel van a baj.

2010. aug. 21. 17:26
 12/15 A kérdező kommentje:

értem hát jó bevallom nagy ritkán ha nagyon uncsi a bigyo vagy a föci én is szoktam levelezni hittanon sms-ezek xD

de jegyeim 3-4 között van de most belekell huznom

2010. aug. 21. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj más osztályokból találni barátokat magadnak.Mert ha majdnem az összes 3-as magatartású akkor nem valók hozzád!Szünetenként sétálgass és nézz körül:)Köszönj rá/rájuk,beszélgess velük:)Utána kérd el az msn címüket,vagy keres meg őket különböző közösségi oldalakon:)
2010. aug. 22. 03:16
 14/15 anonim válasza:
Figyi, én is épp így vagyok az osztályommal, de tedd azt amit én! Kezdj el járni valamilyen sulis szakkörbe és ott is próbáld meg! Nem mindig ugyanolyan emberek jönnek össze az osztályokba...
2013. nov. 21. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:

én is utálom!Nagydorogon a Széchényi Sándor Általános Iskolába járok ,5.-es vagyok.Van 5 fiú aki normális,a 6. fiú az egy bü.dös haz.udós cig...ny aki keménykedik állandóan és van 7 lány aki nagyon köcsög ,k....va aki másokba látja a hibát de magában nem ,kitizálják az összes fiút,köcsögösködik velünk pedig én hozzájuk sem szóltam!az udvaron ott kur...váskodnak a 8. asoknak

Legszívesebben más iskolába mennék de nem tudok mert nem bírok utazni ,ezért vagyok felmentve úszásból is mert nem bírok sem busz,sem autót

2017. márc. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!