Utálom az osztálytársaimat és ök se nagyon kedvelnek mit tegyek?
nekik 3-as a magatartásuk nekem meg mindig szin 5-ös szünetbe soha nem szoknak/szokok oda menni hozzájuk mert mindig a fölötünk levőkkel szoknak lenni
de ezen változtatni mit tegyek???
a válaszokat elöre is köszönöm!!!
Szerintem csak annyi a "baj", hogy nem vagy olyan, mint ők. Az ő fajtájuk általában lenézi a csendes, visszahúzódó embereket, és ez a probléma.
Egyébként nekem 4-es szokott lenni a magatartásom (volt már 3-as is, de csak egyszer), és én szoktam dumálni/levelezni órán, beszólogatni a tanároknak, stb., de ezzel szemben eszembe sem jutott, hogy cigarettázzak/füvezzek/iszogassak, nem követem a divatot és nem vagyok rossz tanuló (4,5 és 5,0 között mozog az átlagom) sem. Én azért csinálok ilyeneket, mert így érzem jól magam, de ettől függetlenül nem utálom azokat sem, akik nem olyan nagyszájúak, mint én. Persze azt már én sem szeretem, ha valakinek soha sincs véleménye semmiről, egész nap ül a padban és nem szól egy szót sem, töketlen, befolyásolható, játsza a jógyereket, stb. Az engem már kifejezetten irritál. Ha te nem ilyen vagy, akkor több, mint valószínű, hogy a többiekkel van a baj.
értem hát jó bevallom nagy ritkán ha nagyon uncsi a bigyo vagy a föci én is szoktam levelezni hittanon sms-ezek xD
de jegyeim 3-4 között van de most belekell huznom
én is utálom!Nagydorogon a Széchényi Sándor Általános Iskolába járok ,5.-es vagyok.Van 5 fiú aki normális,a 6. fiú az egy bü.dös haz.udós cig...ny aki keménykedik állandóan és van 7 lány aki nagyon köcsög ,k....va aki másokba látja a hibát de magában nem ,kitizálják az összes fiút,köcsögösködik velünk pedig én hozzájuk sem szóltam!az udvaron ott kur...váskodnak a 8. asoknak
Legszívesebben más iskolába mennék de nem tudok mert nem bírok utazni ,ezért vagyok felmentve úszásból is mert nem bírok sem busz,sem autót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!