Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom az osztálytársaimat,...

Utálom az osztálytársaimat, meg még jópár embert más osztályokból, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokan, (főleg a fiúk, a lányok simán keresztül néznek rajtam csak) nagyon utálatosan, undokul viselkednek velem. Azt se hagyják hogy beszélgessek velük, és az az érzésem hogy valamit pletykálnak a hátam mögött rólam, de ez csak megérzés. De az biztos hogy nagyon furcsán viselkednek velem, nem úgy, mint normálisan az emberekkel szoktak. Ha kérdezek, mondok valamit nem képesek normálisan válaszolni, köszönni se hajlandóak nekem. Még két és fél évet kéne ebben a közösségben kibírnom, átmenni másik iskolába meg bonyolult lenne már kicsit, hogy viseljem el őket még 2 és fél évig?

16/F

2012. dec. 14. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
begubózol, és nem keresed a társaságukat ... nehéz, de kevésbé fogsz sérülni
2012. dec. 14. 13:04
 2/2 anonim válasza:
Kerdezd meg kerek perec hogy mi bajuk veled!
2012. dec. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!