Ti is ilyenek vagytok?
Passzív, extrovertált, szeretek barátkozni, és én is így vagyok, pláne ha pl ellenszenves pofák vannak, vagy látom hogy vannak klikkek.
Mindenki felméri az új közösségben a felhozatalt és minden normális ember zavarban van.
Miért lennél nyomorék.
És amúgy is ki akar mindenkivel szóba elegyedni?
Ha nem fullra bejön a pasi akkor minek fárasszam magam?
Normális ha kicsit távolságtartó vagy ha új közösségbe kerülsz...
Én is ilyen voltam előző évben amikor kilencedikes lettem.Most nincs olyan ember akivel ne tudnék legalább 1 témáról dumálni.Mondjuk ehhez az is kellet hogy normális osztálytársaim legyenek.
Az hogy passzív vagy szerintem nem játszik nagy szerepet.Barátkozáshoz nincs szükség elmagyarázni hogy meleg passzív vagy... mert az nem jó kezdés(általánosságban).Néz ki egy szimpi embert és dumálj vele.
A szexuális beállítottságodnak ehhez semmi köze.
Te egyszerűen egy vissza húzódob típus vagy nincsen ezzel semmi gond .Főleg akkor ha több szőr találkoztok ugyan azzal a társasággal akkor már jobban megtudsz nyílni. De emiatt mért lennél nyomorék. Amúgy nálam is van ,hogy nagyon idegen környezetben zavarban érzem magam és nem tudok nyitni..
Teljesen normális, mindössze introvertált vagy, ahogy a társadalom fele (vagy egyes állítások szerint, több, mint fele, de inkább hagyjuk most ezt.)
Először is arra kérnélek, hogy olvass utána a személyiség rajzoknak. (hirtelen csak ezt találtam... nem a legjobb, de most megteszi)
Másodszor elmondanám, hogy a legtöbb teóriával szemben nem igaz, hogy minden passzív introvertált (visszahúzódó) /lásd korábbi válaszoló/.
Én is introvertált vagyok, de szép lassan kezdem levetkezni magamról a teknőspáncélt, és belenézni a társaság szívébe (nem mondom, hogy bulizgatok, de szívesen leállok beszélgetni, szinte bárkivel). Tehát ez ugyan egy alapvető jellemzője az embereknek, de befolyásolhatjuk, hogy a kényelmünket/ boldogságunkat ne befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!