Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen hosszúkás arcú (kép)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hosszúkás arcú (kép) fiatal meleg srácok, ha vagytok itt: nektek milyen arcú pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Az ilyen, hozzátok hasonlóan hosszúkás arcúak - [link] - csak, vagy másmilyenek (tehát a szélesebb arcúak) is?
2017. aug. 11. 21:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Jóképű legény.
2017. aug. 11. 21:24
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Cameron *-* Vannak még ennél is jobb képek róla. Például ez:

[link]

Vagy ez: [link]

2017. aug. 11. 23:32
 3/17 anonim ***** válasza:
32%

Ez a srác olyan csúnya, már bocsánat. Utolsó, te pedig tanulj meg linkelni.

Amúgy milyen hülyeség már az, hogy fejformáról döntöm el, hogy bejön-e egy fiú pasi vagy sem?

2017. aug. 11. 23:45
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne csúnya ez a csákó?

Nekem bejönne, csak nem jön be, még csak nem is csenget. :-(

2017. aug. 12. 06:38
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ez a fiú nagyon bejön.

18/f/m

2017. aug. 12. 07:48
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Most komolyan abba kötsz bele, hogy hogyan linkeltem? B@+ssza meg, inkább nm is látogatom ezt az oldalt, hihetetlen sok f*@szfej ember létszik! ._. Ráadásul nekem rendesen megnyitja, és ha nem terszik neked, és oltogatni akarsz akkor legalább nézz a tükörbe b+! Elnézést kérek a többiektől, akik ezt a káromkodásokkal tűlfűszerezett kommentett olvassák, de a kedves anonim fikázó eléggé felidegesített. Oké, az a te véleményed, hogy csúnya. De ennek mi köze a kérdéshez?
2017. aug. 12. 09:53
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinném, hogy az arcformája miatt tetszik neked, kedves kérdező. Ugyanilyet meg nem találsz.
2017. aug. 12. 12:24
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

Hú, durván megkaptam. :) Majdnem megijedtem. Ellenben tényleg nem tudsz linkelni, kedves válaszoló, menj rá a képre, jobb klikk, és 'Kép címének másolása' vagy pedig nyisd meg, és másold ki az URL-jét (felül a kereső csíkban találod). Mert így pusztán a google kereséseidet dobja ki nekünk.

Mellesleg ha egy anonim válaszon így felhúzod magad, az téged minősít, nem engem, mint ahogy a stílus is, amiben írtál.

2017. aug. 12. 15:26
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Szívesen leszopnám .
2017. aug. 12. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Igazad van, engem minősít! De sokkal jobb érzés, hogy végre leírtam amit gondolok! Máskor mindig megtartom magamnak a véleményem a dolgokról, de inkább leszek műveletlen, felvágott nyelvű paraszt tini, mint egy idegroncs. :) Az elején tisztában voltam vele, hogy nem helyes ilyen módon szidni valakit. De mint mondtam, ennek ellenére jobb így. Igazad van, lehet hogy számítógépen nm nyitja meg jól, mindenesetre, telefonról ugynúgy meg tudom nyitni. További szép délutánt/estét(vagy nem tudommit)! :D
2017. aug. 12. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!