Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen hosszúkás arcú (kép)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hosszúkás arcú (kép) fiatal meleg srácok, ha vagytok itt: nektek milyen arcú pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Az ilyen, hozzátok hasonlóan hosszúkás arcúak - [link] - csak, vagy másmilyenek (tehát a szélesebb arcúak) is?
2017. aug. 11. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Én is tini vagyok mellesleg, szerintem fiatalabb is nálad, mindegy. Neked is szép olyan napszakot, amiben vagy, mikor ezt olvasod.
2017. aug. 12. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, igérem, ez lesz az utolsó alkalom, hogy offolok a kérdésed alatt...

Szóval, mégsem estem át a ló túloldalára azzal a "kitörréssel"? (Mármint erre abból következtetek, hogy idős(ebb)nek gondolsz.) Meg kell hagyni, igencsak nevetséges és kultúrálatlan lépés volt, akkor hogy lehet, hogy mindezek ellénére úgy véled korban előtted járok? Számomra ez nem világos, hacsak nem gondolod ennyire idétleneknek ezt a korosztályt, mint amilyen stílusban én fentebb írtam. (Amiben egyébkent igazad lenne.)

Mégegyszer bocs az offért...

2017. aug. 13. 09:12
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem szépen tegyük arrébb a félreértéseket, úgy se megyünk vele semmire, hogy anonimban összeveszünk. Ráadásul tele lesz off-fal a téma.
2017. aug. 13. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Igazad van.
2017. aug. 13. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nagyon bejönne!

(De hogy mennyi hisztérikus ember van van itt?!)

2017. aug. 13. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek 15-ös! XDDD
2017. aug. 14. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is hosszúkás fejem van 😂 és a páromnak is.

Elméletileg azért választunk hasonló embert mert az időben a törzsek így hamarabb felismerték egymast

2017. aug. 24. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!