Mit athatok neki? Egyeltalán illik?
38 èves tanárnő vagyok...van egy 13-14 èv körüli tanítványom aki lány...nèmetből tanítom..a 7.ève felè beszèlgettem vele s kitudódott ,hogy szereti nagyon a nèmett ès ő is nèmet tanär szeretne lenni...ba de akkor a kèrdès..
Rengeteg "dolgot" kaptam tőle,mind nèvnapra mind versenyfelkèszítèsre( csoki,rajz,kis díszecske,gyertya...stb)...mind pedig egy-egy kis mosoly avagy szèp szó...valamilyen módon én is meg szeretnèm lepni őt...nem lenne ez furcsa a többi diäkkal szemben??
Az az igazsäg ,hogy nagyon meg kedveltem őt....szerintetek??
Mit adjak neki?egyeltalän adjak??
38/N
*adhatok
*egyáltalán
*németet
*tanár
*na
*diákkal
*igazság, hogy
*megkedveltem
Egyébként meg tuti kamu kérdés, egy tanárnőnek ennél azért biztosan jobb lenne a helyesírása, másrészt pedig nem kérdezne ekkora hülyeséget.
De tegyük fel, hogy igaz. Akkor a válasz: nem, ne adj neki semmit. A diákok szoktak a tanároknak apróságokkal kedveskedni, de fordítva már elég furcsa lenne, főleg, ha csak egy diákkal foglalkozik ennyire a tanára.
Kérdező, ne álmodozz, semmit nem fogsz kapni a tanárodtól, ettől függetlenül valószínűleg kedvelhet téged, ha ilyen nyomulás után még nem mondta, hogy takarodj.
De azért visszavehetnél egy kicsit, értem én, hogy nagyon lehet rajongani emberekért, de szerintem ez már a tanárodnak is kezd túl sok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!