Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálják sokan a bolti...

Miért utálják sokan a bolti eladókat?

Figyelt kérdés

Sokaktól tapasztalom itt az oldalon, hogy lenézik azokat, akik ebben a munkakörben dolgoznak.

Mondjuk az életben annyira pont nem. Amikor a vendéglátásban dolgoztam, ott rendszeresen megalàztak így vagy úgy, volt aki kb a prostikkal tett egy kategóriàba (és el is várta volna), de itt nincs ilyen.

Mindenkivel kedves vagyok, rendes, türelmes, akkor is, ha màr megy az agyamra, elvégre ez a munkàm.

Nem is találkoztam még bunkó, kötekedő, utàlatos eladóval se a kollégàk közt, se vàsàrlóként

egy diákmunkàs bolti eladó L

2017. szept. 17. 18:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, a 90%-ukhoz akárhogy állok, tapló bunkó módon viselkednek. Hiába köszönök illedelmesen, normálisan, szinte fintorogva vágnak pofát hogy "na még egy jókedvű ember".

Legutóbb például állok sorban. Eladó néni csicsereg az előttem vásároló nénivel, közben az én pár cuccomat (2 csoki) maga elé húzta, és ő maga félretette az elválasztót. Majd szépen elkezdte lehúzni nekem a következő vásárló cuccait. Mikor szóltam teljesen normálisan hogy az már nem az enyém akkor totálisan lekezelő módon rám förmedt, hogy "Hááá akkor mééé nincs elválasztva...". Olyan hangnemben mondta hogy legszívesebben helyben levertem volna neki egy pofont. Apróság az egész, de egyáltalán nem mindegy hogy normálisan szólal meg vagy majdnem elküld az anyámba a hangnemével. Ráadásul úgy hogy ő hibázik.

2017. szept. 18. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 7/10/11-es válaszolók is írták, ezek miatt utáljuk nagyrészt az eladókat, mivel ha bemegyek egy boltba és illedelmesen köszönök akkor elvárom, hogy legalább egy helló-t kapjak válaszként, de sokszor annyira se méltatnak.. Dolgoztam már 3 különféle étteremben, és sosem voltam bunkó egyik vendéggel sem, még akkor sem, ha ő az volt velem vagy ha éppen rossz kedvem volt, mivel "a vendégnek mindig igaza van" és abból élünk, hogy ők jönnek és fogyasztanak. Nem várom el, hogy úgymond a fenekem is kinyalják amikor bemegyek egy boltba, de legalább az alapokat, hogy köszönnek és illedelmesen viselkednek abba a két percben ameddig ott vagyok.
2017. szept. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!