Csak én vagyok lány létemre nő gyűlölő? 18L
Nem nőgyűlölő vagy, ne keverd amit gondolsz.
Te olyan nőket utálsz, akik ilyen kicsinyesek, lúzerek, buták. De ha hozzád hasonló nővel találkoznál, őt nem utálnád.
Egyébként ismerek egy értelmes lányt, ő is szintén nagyon sokat panaszkodik hogy mekkora p1csák a mai lányok.
Hát jólvan akkor szopkodd csak szépen verbálisan a fik farkát, aztán csodálkozz, hogy miért mindegyik csak megdugni akar :D
Őszintén csodálom, hogy tudná bárki elrontani a kedvedet még jobban, süt belőled a keserű lábszag. Biztos a képed is olyan savanyú, mint a háromhetes használt bugyi.
"Már a jelenletuktol is rosszul vagyok. Askalodnak, kibeszelnek (feltűnően), olyan kicsinyes dolgokkal vannak elfoglalva mint a smink meg a ruhák márkája, ha látják hogy nekem jo akkor el akarják cseszni a kedvemet, utcán vadidegen nők ugy néznek mint ha megakarnanak ölni. Egyik dologgal se viccelek igy van és nem csak a saját koromsztalyomra gondolok hanem idősebb nőkre is"
Ezt skizofréniának hívják, meg üldöztetéses téveseszméknek. Fordulj egy pszichiáterhez.
Biztos nem vagy egyedül. De szerintem a nők többsége egyáltalán nem olyan, mint ahogy te "gyűlölöd" őket. A fiatalok se, az öregebbek meg főleg nem.
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó nő nem is festi magát, és a családja körül forog a világ neki.
A szegény antimagyarnak sincs igaza, külföldön is pont olyanok a nők, mint Mo-on. És én inkább a kínai -ázsiai- nők körül látok intrikát, a befogott fehér férfiak családja körül. Vagy a kiszemeltek körül a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!