Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én vagyok lány létemre...

Csak én vagyok lány létemre nő gyűlölő? 18L

Figyelt kérdés
Már a jelenletuktol is rosszul vagyok. Askalodnak, kibeszelnek (feltűnően), olyan kicsinyes dolgokkal vannak elfoglalva mint a smink meg a ruhák márkája, ha látják hogy nekem jo akkor el akarják cseszni a kedvemet, utcán vadidegen nők ugy néznek mint ha megakarnanak ölni. Egyik dologgal se viccelek igy van és nem csak a saját koromsztalyomra gondolok hanem idősebb nőkre is. A pasikkal eddig sok gondom nem volt, szerintuk szép és csinos vagyok, kedves, és jol bánnak velem. Persze én is voltam már atverve de hát ki nem.
2017. szept. 16. 00:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem nőgyűlölő vagy, ne keverd amit gondolsz.

Te olyan nőket utálsz, akik ilyen kicsinyesek, lúzerek, buták. De ha hozzád hasonló nővel találkoznál, őt nem utálnád.

Egyébként ismerek egy értelmes lányt, ő is szintén nagyon sokat panaszkodik hogy mekkora p1csák a mai lányok.

2017. szept. 16. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasik szerint nem lennél csini és ugyanúgy bánnának veled, mint a nők, őket is utálnád. (Vagy nem. Ez már egyéni mazochista hajlam.)
2017. szept. 16. 12:48
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
44%

Hát jólvan akkor szopkodd csak szépen verbálisan a fik farkát, aztán csodálkozz, hogy miért mindegyik csak megdugni akar :D

Őszintén csodálom, hogy tudná bárki elrontani a kedvedet még jobban, süt belőled a keserű lábszag. Biztos a képed is olyan savanyú, mint a háromhetes használt bugyi.

2017. szept. 16. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:
34%

"Már a jelenletuktol is rosszul vagyok. Askalodnak, kibeszelnek (feltűnően), olyan kicsinyes dolgokkal vannak elfoglalva mint a smink meg a ruhák márkája, ha látják hogy nekem jo akkor el akarják cseszni a kedvemet, utcán vadidegen nők ugy néznek mint ha megakarnanak ölni. Egyik dologgal se viccelek igy van és nem csak a saját koromsztalyomra gondolok hanem idősebb nőkre is"

Ezt skizofréniának hívják, meg üldöztetéses téveseszméknek. Fordulj egy pszichiáterhez.

2017. szept. 16. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Biztos nem vagy egyedül. De szerintem a nők többsége egyáltalán nem olyan, mint ahogy te "gyűlölöd" őket. A fiatalok se, az öregebbek meg főleg nem.

Arról nem is beszélve, hogy egy csomó nő nem is festi magát, és a családja körül forog a világ neki.

A szegény antimagyarnak sincs igaza, külföldön is pont olyanok a nők, mint Mo-on. És én inkább a kínai -ázsiai- nők körül látok intrikát, a befogott fehér férfiak családja körül. Vagy a kiszemeltek körül a munkahelyen.

2017. szept. 16. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, külföldön teljesen mások. Csak itthon vannak ennyire elk*rvulva.
2017. szept. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!