Csak én vagyok lány létemre nő gyűlölő? 18L
Szia.Én 36 vagyok és az eddigi életem így telt.Valamiért nem bírnak a nők.Az összes munkahelyemen betaláltak, ezzel majd vigyázz, nagyon aljasak tudnak lenni.
Évekig gondolkoztam, hogy miért csinálják, mert én nem bántok senkit, kedves vagyok.
Már egy pár éve nem érdekel, vagyis nem tudok mit tenni ellene.Most olyan munkát keresek ahol egyedül leszek.
Sajnos nem, sok hülye szaladgál még a világban.
Én senkire nem nézek gyilkos tekintettel az utcán, leszarom, milyen ruhád van, az élni és élni hagyni elv szerint vezetem az életem, te mégis gyűlölsz kapásból. Remélem, hogy élőben sosem lesz hozzád szerencsém. Ha nőnemű alám tett valaha, az többnyire a magadfajták közül került ki. Tehát gyakorlatilag egymást utáljátok. Csak sajnos belekavarjátok azt is, aki jóindulatú és normális.
"A primitív, buta, tanulatlan nők között gyakori, hogy gyűlölik a többi nőt. A tanult, művelt nők között ritka."
Ez nagy hülyeség. Apám tudna róla mesélni, hogy a minimum 1 diplomás női munkatársai milyenek egymással vagy egy kiválasztott szerencsétlennel. Vagy én is tudnék, hogy a női orvosaim és néhány női tanárom milyen volt.
Pont ezért nincsen barátnőm évek óta. Van egy jó fiú barátom és a barátom a legjobb bnőm. 😂
Régen voltak a kérdésedben leírtak. Nem sokáig, nem lehetett velük normálisan beszélni. Volt aki lefeküdt az exemmel szakítás után és ezt röhögve mondta el, állandóan pasizott ez volt a téma. Untam. Volt akit a műkörköm a buli a ruhák az ékszerek és a szoli érdekelt. Vele hosszú barátság volt. De nehezen volt elviselhető. 6 éve nem beszélünk. Tudom hogy ezek nőcis témák. De engem ezek sose érdekeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!