Meg fogok őrülni mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Az az ember aki szekállt engem megbukott mielőtt elballakott volna,ezért az osztálytársam lett,és nyílván folytatta.egész eddig elviseltem az iskolát de most úgy érzem magam mintha keszdenék begolyózni.ha nem is szekál mindig azon töröm a fwjem hogy mikor áll újra neki és ezért borszasztóan ideges vagyok.nincs is kedvem sosem iskilába menni és ez az első hét olyan mint egy örökkévalóság.folyton ezen gondolkodom ha hazaérrk akkor is és már úgy érzem kezd megbomlani az elmém.Tudat alatt úgy érzem ha szólok valamit azonnal elkezd csesztetni és ha rossz jegyet kapok akkor is.de miért van ez így?kérlek segítsetek.2017. szept. 7. 18:52
1/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem fogom tudni teljesíteni a 8.-ak.mintha depressziós lennék.lehetséges hogy ettől az idegességtől megőrülök?
2017. szept. 7. 18:56
2/7 anonim válasza:
Ilyen helyesírással szerintem sem fogod kijárni az általánost.
Lehetőségek:
Szólj vissza.
Nagyobb és félsz, hogy bántana? - Szerezz ismerősöket, akik bevédenek.
Nem akarsz adósa lenni senkinek? - Akkor ne ismerősöket szerezz, hanem szólj az igazgatónak/faterodnak.
Nem vesznek komolyan akkor sem, ha részletesen elmondod miket csinál? - Akkor valószínűleg tényleg nem is olyan komoly a gond.
3/7 anonim válasza:
ha csesztet usd ki, ugyse fognak ezert kirugni foleg hogy nem te kezdted.
4/7 anonim válasza:
Védd meg magad! Mond meg neki hogy szálljon le rólad, inkább a tanulmányaival foglalkozzon bukott hü.ye gyerek! Jó hangosan mond hogy mindenki hallja az osztályban, égesd be!
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Az indulataid elfojtása miatt érzed egyébként a depressziót.
6/7 anonim válasza:
Elmondom, hogyan tudsz kijönni ebből a helyzetből. Amikor legközelebb beszól az a fiú, egyszerűen ököllel szájba vágod. Lehet, hogy visszaüt, vagy kapsz egy igazgatóit, de az hétszentség, hogy nem fog többet kötözködni. Miért nem? Mert fél, hogy újra szájba fogod vágni. És féljen is, pont ez a lényeg. Nem csak a levegőbe beszélek, én 14 éves koromban két nagyobb fiút tettem helyre így, akik utána előre köszöntek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!