Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olyan érzéketlennek érzem...

Olyan érzéketlennek érzem magam. Mád is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova kell ezt a kérdést kiírni így maradok ennél a témakörnél.

Vannak emberek akiket kedvelek,vagy ha olyan szeretek.Azonban a szerelem érzésére mintha képtelen lennék ,vagy arra hogy többet érezzek barátságnál.

Kellemetlen számomra az ,hogy ölelek egy nőt és ő is viszont ölel vagy hozzámbújik szex után és azon kívül hogy szexelnék még vele,nincsennek felé gyengéd érzelmeim.(Nem egy éjszakás kaland.)Szeretem csak nem tudok többet érezni barátságnál.

Az exeimen úgy érzem túl tettem magam már csak ő van előttem és mégsincs semmi jele annk hogy éreznék.

2017. szept. 3. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A szerelem nem tart örökké. Legfeljebb 2 évig tart. Ez lehetőséget ad számodra, hogy megismerd a másikat. Így a szerelem átalakul szeretetté vagy ha mások a céljaitok eltávolodtok egymástól.

Nem találsz szeretni valót benne? Egyedül jobban éreznéd magad? Csalódtál? Nincsenek céljaid?

Az életedet neked kell élned. Bizonyos döntéseket neked kell megtenned. Neked kell tudni mi tesz boldoggá.

2017. szept. 3. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó neked. Ugyis mindig az szívja meg, aki szeret
2017. szept. 6. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Az is érzés, amit nem érzel, amit kellene érezned szerinted többet, mint barátság.

Tele van ellentmomdással:

"Szeretem csak nem tudok többet érezni barátságnál."

"(...)mégsincs semmi jele annk hogy éreznék.

Mit akarsz érezni?

Fussunk neki mégegszer: " Szeretem csak nem tudok (...) mégsincs semmi jele annk hogy éreznék.

Szeretni valakit érzelem. Csak úgye a mondat furán hangzana így, mert szemetszúró ellentmondásba kerültél volna:

Szeretem csak nem tudok (...) mégsincs semmi jele annk hogy ~szeretem.

Szeretni valakit érzelem. Nem szeretni az is érzelem, nem tudsz nem érezni. És szerelmet sem tudsz előállítani, az vagy van vagy nincs.

Azt írod:-

1.nem tudok többet érezni barátságnál.

2.Kellemetlen számomra az ,hogy ölelek egy nőt és ő is viszont ölel vagy hozzámbújik szex után.

Az van, hogy még barátságot sem érzel, mert egy barátot örömmel ölelünk át. A hölgy csaj a játékod az ágyban, nem több.

Ennyi.

2017. szept. 7. 04:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet 3-as .Minden érzelem amit kifejezünk.Akkor azt mondom nem tudok szerelmet vagy gyengéd érzéseket érezni.
2017. szept. 7. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kölyök kutya iránt sem?
2017. szept. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!