Butának érzem magam társaságban?
Introvertt vagyok, csak olyankor tudok beszèlgetni, ha nagyon egymásra hangolódunk valakivel. A semmiről nem szóló csevegès sose ment, ha kènyszeredetten kell tàrsalognom, elfàradok.
A pàrom nemrég bemutatott néhàny ismerősènek, akikkel aztán elbeszélgettünk. Érdekes emberek, de végig olyan hülyének éreztem magam.
Zenéről volt szó, képzett zenész a többség, zenéről volt szó.
Igyekeztem bekapcsolódni, jól is éreztem magam. Bár meglehet, hülyènek nèztek olyan kérdèsek utàn, hogy elfogyhatnak-e a zenék valaha (azaz véges-e a hangok kombinàciója), illetve ha èn szàmomra ismeretlen zenèvel àlmodok, és fel tudom idézni ébredés utàn, azt az èn tudatom hozza-e létre.
Holnap megint velük leszünk. De kicsit izgulok, mivel attól, hogy én jól elbeszèlgetettem valakivel, még nem biztos, hogy az a màsik is ugyanígy érez...
A témában buta vagy lényegében, de mint laikus hallgató otthon, így szólj "onnan".Vajon tudják, mi a különbség Presser és a mostan "művészek" közt? Sejted? A tehetség;)
Ők meg máshoz nem értenek, fogalmuk nincs a főzésről;) Ez így van rendben és lazán a dolgokkal...legfeljebb nem kedvelnek..és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!