Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy álljak ki magamért?

Hogy álljak ki magamért?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy mondjuk a suliban beszologátnának (mert szerencsére nem :D), hanem az olyan helyzeteket nem tudom rendesen kezelni, ahol rászolnak valamiért, vagy nekem kéne szólnom másnak. Pl, ha nem szedem fel a kutya sz.rt, és rámszolnak, akkor nem tudom neki mondani neki pl, hogy "Figyelj, miért nem mész el az az any.dba? A saját dologoddal törődj h.lyegyerek!" vagy valami lightosabb verzióját :D :D Ehelyett mintha alá-fölé rendelt szerep lenne, felszedem, és bocsénatot kérek. Vagy pl, ha véletlenül nekejönnek az utcán, akkor én kérek bocsánatot, holott nyilván ő volt a hibás. Vagy amikor elém furakodnak a sorbanállásnál, és még sorolhatnám. Hogy kezeljem ezeket a helyzeteket? Miért nem vagyok képes kiállni magamért? 17/f
2017. aug. 30. 19:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Javítások: *beszologatnának *rámszolnak *nem tudom mondani neki pl, hogy... *nekem jönnek *bocsánatot Bocsi a sok hibáért, gyorsan írtam angol billentyűzeten :) :D ;)
2017. aug. 30. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kutyapiszkot szedd fel magad után! Te sem örülnél, ha belelépnél.

A többi azt gondolom fejleszthető, ha az ember megpróbál minél többet beszélni emberek előtt,hogy ne féljen a saját hangjától.

2017. aug. 30. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, szerintem is az lesz, hogy nem bírom a saját hangom :D :D A kautyapiszkos dolog meg csak egy példa volt, általában összeszedem, de ha bokorban, vagy "kihalt" részen intézi el, akkor nem. Persze pont akkor jön egy nyugdíjas, aki odaszól, mert miért is ne?! :D
2017. aug. 30. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Kizárt ,hogy a hangod miatt van. Belül még kamasz vagy és nem nőttél fel. Majd rájössz, hogy a kutya piszkot magadnak kell felszedni (bár én se szoktam), de nekem még ezért nem szóltak. Hasonló helyzetben jól jöhet, ha már előre eltervezed milyen dumát fogsz mondani, és ha nem is pont ugyan azt, de valami hasonló hangvételűt pl.: Szőrös a csengőtök? vagy valami XD egyébként nem ártana kordában tartani az indulataid, lehet, hogy ez még most vicces, amiket leírtál. de a sorban beszólogatós türelmetlen emberektől van csak ki a péló igazán
2017. szept. 10. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok indulatos ember :D Nyilván nem mondanék ilyet egy vadidegen embernek :D
2017. szept. 10. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
De jó, ötlet, köszi a választ! ;) :D
2017. szept. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!