Mi a véleményed arról, ha egy csinos nő "tudatosan" használja a vonzerejét a férfiakkal való kapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Ezen nem a kacérkodást értem, hanem azt, hogy tisztában van azzal, hogy milyen hatással van a férfiakra, és él ezzel a hatással, ha nem is teljesen "tudatosan".2017. aug. 28. 23:56
11/14 anonim válasza:
Isten óvjon mindenkit az ilyen idiótáktól!
12/14 anonim válasza:
Mostani helyzetemből kiemelnék egy példát.Legelőször tetszett a pasi,nem voltak hátsó gondolataim,sima vonzódás.De mivel tudom hogy nem vagyok nagyon fontos neki,így magamban átfordítottam a dolgot,így most a kacérkodást,szexet,eszközként használom,amiről ő nem tud,ő azt gondolja hogy szerelmes vagyok,pedig nem :) Mivel nem az esze meg a szíve irányítja velem kapcsolatban,így egyértelműen manipulálható,ok nélkül beillesztek kisebb sértődést,hogy teperjen vagy kérdezgesse mi a baj,és közben nem sejt semmit.Hozzá teszem ezt ő hozta ki belőlem,mert volt 1-2 mondata az elején ami nagyon nem tetszett.
13/14 anonim válasza:
Nem zavar, mert átlátok rajta. Csak azért mert csinos meg mert vannak mellei nem fogok neki bármire ugrani.
Páromnak igen, de gondolom az világos hogy vele se csak azért vagyok együtt mert vannak mellei. Az elég szomorú lenne.
14/14 anonim válasza:
Ameddig nem megy túl egy ízlésbeli határon, addig sztem csinálja, ahogy jónak látja... más meg másban trükközik. Pl. azzal nem látok semmi bajt, hogy szépen rámosolyog a hentesre, aki a legszebb húst adja neki, lehet, nem is az eredeti árban. Az már necces, ha pl. kacérkodik is, elhiteti az adott pasival, hogy lenne nála esélye, amikor nem, vagy direkt a cicimutatós felsőt meg a miniszoknyát veszi fel, ha a főnökhöz megy be az irodájába, és tudatosan vesz el munkalehetőséget olyantól, aki jobban dolgozik, csak azért, mert tudja, hogy a főnöknek áll rá a dákója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!