Ezt hogy érhette el?
Nagyon bosszantó ezt tudomásul venni, ugyanolyan ember mint én, azzal a pénzzel amivel rendelkezik, semmivel nem különb, csak megengedhet magának ezt-azt.
Viszont az érdekelne hogy ha Őt nem b****ák meg egy gázolásos emberölés után, normális bejelentett munkája sosem volt, tisztán kivenni hogy bűnöző, jogsija megmaradt, és már ismét egy több 10 milliós kocsit hajt.
Akkor nekem miért nem lehet a töredékét megcsinálni? engem miért állítanak félre gyorshajtásért és egy ejnye bejnye nélkül, kihúznak a zsebemből nem kevés pénzt?
Ha én karamboloznék sebességtúllépés miatt, ugrana a plasztikkártyám a kukába, egy sörrel nem vezethetek mert szondánál az is buktató?
Kihez kell menni "felmentést" kérni, hogy én is mentesüljek a polgári jogok alól?
Országunk belügyminisztere a 90-es évek olajszőkítési perei során a vádlottak padján ült. Ennyit a magyar johbiztonságról.
By the way:
- nem ütött el senkit
- a kanyarodó jármű szabálytalan volt, mivel nem vette figyekembe a kanyarodási szabályt, és nem megfelelő íven vette a kanyart.
Mindazonáltal valóban vérlázító, hogy volt már közlekedési ügye, nem volt jogsija, és mégis szabadlábra helyezték.
A gyilkosságoknak nincsen sulyuk.nem egy "szülő" pl szandekos gyerekgyilkossagert kap 5 évet, aminek a felét mindig elengedik..
De a többi is ilyen.
Az emberélet nem érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!