Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz, hogy csak úgy...

Mennyire gáz, hogy csak úgy leléptem? Hiba volt?

Figyelt kérdés

A volt osztályom még évente párszor szokott szervezni találkozót. Elhatároztam, hogy most megnézem, hogy mi is van a többiekkel. ( Ez nem olyan nagy találkozó, csak osszeulnek egy igényesebb kocsmában azok akik eljöttek és iszogatnak stb ). Nos először azt se tudtam hogy tulajdon képpen miért megyek oda. Úgy érzem hogy az aki fontos, azzal alapból beszél néha az ember, a többi meg annyit is ér. Na én abból az osztályból 1 emberrel tartom a kapcsolatot, aki nem ért rá, viszont volt még egy jó pár ember akit bár nem neveznek nagy havernak, de érdekelt volna hogy mi van velük. Mivel nem szeretem a nagy tömeget így érkezésem előtt meg kellett állnom egy pillanatra levegőt venni, pulzusom az egekbe szökött. Na aztán bementem és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az én társasági körökből jóformán senki nem volt ott csak olyanok akikkel sosem voltam beszélő viszonyban, mert különbözunk. Próbáltam oldódni velük, de nem sikerült, feszültnek éreztem az egészet.. úgy éreztem, hogy senkit nem erdeklek, igazából engem sem nagyon érdekeltek a többiek, így beültem a kocsiba és egyszerűen hazamentem. Nem voltam valami jól, forgodt a világ körülöttem, aztán ideges lettem es elkezdtem sörözni. Aztán jött pár uzenet hogy miért mentem el, én ezekre úgy reagáltam hogy rosszul voltam...és hát nagyjából talán igaz is. Mennyire gáz, hogy leléptem ?

22/F

2017. aug. 25. 03:38
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

LOL :D

"Aztán jött pár uzenet hogy miért mentem el, én ezekre úgy reagáltam hogy rosszul voltam...és hát nagyjából talán igaz is."

Semennyire. Nem.

2017. aug. 25. 04:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, hogy leléptél.

Mint írod, sose voltál velük beszélőviszonyban, nem kell, hogy véleményük érdekeljen.

2017. aug. 25. 04:37
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Túlreagálod, oda mész ahova szeretnél és azt csinálsz amit akarsz. Ne érdekeljen más véleménye, főleg akkor, hogy nem voltál velük baráti, de még haveri viszonyban sem.
2017. aug. 25. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!