Miért zavar ennyire?
Figyelt kérdés
Pár volt barátomat felvették az egyetemre és azóta mindenhol azt látom, hogy gtban vannak. Mindenki mindenki ismerőse és tök boldogok. Ezekkel az emberekkel megszakadt a kapcsolatom és annyira fájó ezt látni hogy tök jó helyen vannak, és mennek egyetemre én pedig nem.. belül mar az a keserves fájdalom , hogy ők miért lehetnek ott és én nem . És annyira rosszul érzem magam, de nagyon irigy vagyok most rájuk . Főleg hogy a volt legjobb barátnőm albiba költözik , holott 20percre lakunk Bp-től és mindent apu-anyu fizet. Rossz embernek érzem magam, pedig nem vagyok az. Mit tegyek, hogy elfelejtsem vagy csak ne gondoljak rá ? Rossz ember vagyok emiatt?2017. aug. 23. 22:09
1/1 Bihar Valatonon válasza:
Nem vagy rossz ember, de valószínűleg azért érzed ezt így, mert nem azt csinálod, amit szeretnél tehát tisztáznod kell magadban, hogy mi lenne az amivel olyan útra térsz amin már nem azzal foglalkozol a többiek mit csinálnak, hanem te is jól érzed magad a bőrödben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!