Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Zavar titeket az, ha egy...

Zavar titeket az, ha egy ismerős az ő saját hobbijával kapcsolatosan áradozik, olyanról ami titeket viszont nem nagyon érdekel?

Figyelt kérdés

Szóval a hobbijával kapcsolatban történt vele valami jó dolog és örül neki, és boldogan újságolja nektek, mégha tudja is hogy titeket az a téma nem nagyon érdekel.

Ez zavarni szokott, vagy annyira nem baj?

2017. ápr. 5. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem baj, mert empatikus vagyok, meghallgatom, örülök vele. Meg amúgy én is szoktam áradozni a barátaimnak
2017. ápr. 5. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Alapvetően nem zavar, örülök, hogy ő is örül. Vannak viszont olyan emberek, akik csak és kizárólag egy témáról hajlandóak beszélni, na ők már eléggé zavaróak tudnak lenni egy idő után.
2017. ápr. 5. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Zavarni nem zavar, viszont unni unom. De ettől még meghallgatom.
2017. ápr. 5. 09:08
 4/4 Psycho ***** válasza:

Attól függ. Ha közeli ismerős (vagyis jóbarát) akkor nem gáz, sőt, általában érdekel is, hiszen sztorizni jó. Ha már nagyon túlzásba viszi, és tényleg olyan téma, amihez közöm nincs, az már zavar. Én sem sztorizgatok a csaj ismerőseimnek arról, hogy milyen jót kockultam, vagy milyen jó meccset játszottunk a hétvégén :D Ezt szerintem a mesélő félnek sem árt tudnia / felmérnie, hogy a hallgatósághoz mennyire áll közel az adott téma.

Ha távolabbi ismerős (pl. haver), akkor jobban és hamarabb zavar. Pl. találkozom a csávesszal 2-3 havonta egyszer, és élből arról regél milyen jót mekizett a nőjével, az már khm...

2017. ápr. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!