Szerintetek jogos hogy zavar, vagy csak rinyás vagyok, hisz barátok a fiúk, nen akarok tőlük semmit?
Kezdő huszonéves fiatalok vagyunk, én lány, egyetemista. Van egy baráti köröm, és most elég népesen elutaztunk a Balatonra, most jöttünk meg nemrég. Csakhogy nem csak mi mentünk, hanem jött egy lány, akit valaki hívott. Már előre csekkoltam a közösségin, és láttam hogy elég szép. Megérkezett az indulás reggelén, tényleg rohadt szép volt. Az összes fiú rögtön rákattant, úgy mint: Jaj, vigyem a táskád?, Nem kérsz ebből-abból?, Hol tanulsz?, Ú, kitől örökölted ezt meg azt?, stb. Körülrajongták, körüludvarolták, egész héten körülötte lebzseltek. Nem mintha azért mentem volna, hogy a barátaimnak mutogassam a bikinis habtestem, de azért na. Fájt, hogy észre sem vesznek, őt meg majd felfalják a szemükkel bikiniben. Nem vagyok annak híve, mikor egy szép lánnyal irigységből nem barátkozik a többi lány, de a fiúk kvázi gondoskodtak róla, hogy ne ölelhessem a keblemre. Nem is kedveltem meg, de lehet ha csak mi lányok utazunk, jóban lettem volna vele, hiába látom hogy baromi szép.
Amúgy voltak fura dolgai, nekem ezek úgy jöttek le, erőlteti hogy mindig ő legyen az ügyeletes laza, jófej csaj. Pl. bicikliztünk, folyton fülsiketítően fütyörészett. Meg amíg mi elvonultunk átvedleni a fürdőbe mindig, ő legtöbbször a szobában öltözött. A fiúk udvariasságból olyankor elnéztek, meg mondta is nekik, vagy csak simán háttal ált. De lazán vedlett ott, pedig nem hord melltartót. Csak akkor ment el a fürdőbe öltözni, ha bugyit, bikinialsót vett át. Meg csomószor láttam ahogy kelleti magát, ahogy jár, megjelenik, haját dobálja, meg pl. megkérte a fiúkat fotózzák le, ilyesmi. Meg nem öltözött fel, ha a Sparba mentünk, jött bikiniben meg egy áttetsző, lenge trikóban.
Nem hiszem hogy "jogos".
Barátok, fiúk, nem akarsz tőlük semmit, most mégis az a baj, hogy nem kívánnak téged. De ha kívánnának sem lenne semmi veled és a többi fiúval. Akkor hol a baj?
Ne haragudj, de nagyon nem szeretem az olyan lányokat, akiknek ilyen logikájuk van. Egy lányismerősöm azért hisztizett be, mert egy fiúnak tetszett és szerelmet vallott neki, és el kellett utasítani, megint. És az a baja, hogy mindig beleszeretnek a fiúk, és akarnak tőle valamit.
Te nem akarsz tőlük semmit, de mégis zavar hogy ők nem akarnak tőled semmit. ???
Annyira nem tudom felfogni. Szóval benned most az van, hogy "akarj engem, tetszen a testem, szeress mint azt a lányt, de én nem akarok tőled továbbra se semmit, nehogy eszedbe jusson hogy kapcsolat lehet köztünk, de tetszeni akarok neked." ????
Szerintem teljesen jogos hogy nem tetszik egy ármányhozó.
"Remind yourself that overconfidence is a slow and insidious killer."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!