Egy ilyen ismerkedés mit hozna magával?
Nem tudok kapcsolatokat kialakítani nőkkel másrészt nem járok olyan közegbe ahol próbálgathatnám magam, meg bevallom kedvem sincs ahhoz hogy valaki megtetszik, oda megyek és elküld.
Éppen ezért kitaláltam hogy felkeresnék egy fotóst, akivel közösen megválasztott helyen amibe passzol a bmw-m és én csinálna egy posztert/plakátot, aminek az atmoszférája megragadná a vállalkozó kedvű nőket.
Ezzel elkerülhetném a kikosarazást hisz nem én kezdeményezek, én dönthetem el majd hogy kivel iszok meg egy kólát, vagy csinálok egy délutáni programot.
Illetve ebből látnám hogy kb milyen típusú nőknek tetszem, és biztos lenne olyan aki számomra is nagyon bejön.
Ezt komolyan gondolom, és a számok ellenére is igyekeznék azt az egyet megtalálni aki nem k***a, nem anyagias, viszont nem fél kezdeményezni.
25/F

Ezt nem tudom, mennyire gondoltad komolyan.
Ha felraksz egy beállított, BMW-s képet, arra csak anyagias nők fognak jelentkezni. Mert azt hirdeted, hogy te az ilyeneket keresed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!