Szubkulturakba tartozok mit szolnatok ha egy random ember odamenne hozzatok kerdezoskodni?
Már majdnem meg akartam volna kérdezni, hogy te erre komolyan vársz választ?? De aztán frissítettem az oldalt basszus, és van olyan, aki még ugyanazt a nyelvet beszéli, mint te 😃
Nem tudom milyen szubkultúra ez a minden írásjelet nélkülöző írásmódos, de légyszi, úgy írd legjözelebb a kérdésedet, hogy ne csak a szubkultúrádba tartozók értsék! Ha betartod a nyelvtani szabályokat, akkor mindenki fogja érteni, hogy mit szeretnél, akkor tudunk válaszolni 😊👌
Szerintem egyetlen egy dolgot tarts szem előtt: ne tegyél fel olyan kérdést senkinek, amit te sem szívesen válaszolnál meg egy idegennek!
Én alapvetően egy visszahúzó, zárkózott alak vagyok. Olyan kérdésekre, hogy milyen szubkultúrához tartozom, mit hallgatok, mit olvasok, honnan van a szoknyám vagy a nyakláncom, bármikor szívesen válaszolok, sőt, még fel is dobja a napomat, de a többi felsorolt (szokások, mindennapok, stb.) az nekem sok lenne.
Ha gondolod, írj rám, így az anonimitás homályába burkolózva nagyon szívesen válaszolok néhány kérdésedre. Úgy jobban megy, mint élőben :)
"és te hova tartozol?"
Nem igazán behatárolható. A darkos oldalt erősítem: goth, rock, de van benne lolita / aristocrat, dark morri / strega és erdőtünde beütés is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!