Van itt olyan aki ismerkedett már könyvtárban?
Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Imádok olvasni :D. Aztán úgy gondoltam hogy ki kellene próbálni a könyvtárban történő ismerkedést. Hátha ott inteligensebb lányok vannak :D. Van esetleg ötletetek? Esetleg tapasztalatotok?
Tudod, ott a "Legyenek csendben" szabály uralkodik.
Igen, valószínűleg intelligensebbek, ezért se fognak szerintem nagyon beszélgetni.
Akkor már inkább egy kiállítás vagy rendezvény.
De Hajrá.
2017. aug. 7. 18:16
2/10 anonim válasza:
Első komolyabb kalandom egy könyvtárban kezdődött. Igazából mindig ott találkoztunk. Én 16 voltam, ő 30 és házas. De majd megvesztünk egymásért. Soha nem feküdtünk le egymással csak a csókig jutottunk. Ott a könyvespolcok között, az olvasóteremben. ☺ áh, de szép is volt!!!
3/10 anonim válasza:
ha könyvtárba mennék valszeg azért lenne, mert máshol nem tudok nyugodtan olvasni. Pont az hiányozna, hogy valaki legyeskedjen körülöttem.
Próbálj inkább kávézót.
4/10 anonim válasza:
Nem arra való hely.
2017. aug. 7. 18:19
5/10 anonim válasza:
a suttogás még izgalmasabbá teheti az egészet!
2017. aug. 7. 22:49
6/10 anonim válasza:
Én az összes kollégámat könyvtárban ismertem meg
Egy könyvtáros
2017. aug. 8. 06:06
7/10 anonim válasza:
Könyvtárba anyagokat gyűjtök, versenyekre készülök vagy csak épp elolvasok néhány bekezdést pár olyan könyvből amihez másképp nem férhetnék hozzá (ergo nem kikölcsönözhető). Én nem időzöm ott sokat az asztmám miatt amit csak tetéz az elidősödött könyvekből terjengő doh szag. Engem zavarna ha valaki abban a kis időben is látbatlankodna, esetleg még marasztalana is, úgy fognám fel mint egy akadályt (és bosszantó is lenne még ha mással is tenné, vannak erre alkalmasabb helyek, nekem nem hiányzik hogy a könyvtárat is azzá varázsolják)
2017. aug. 8. 09:56
8/10 anonim válasza:
Én örülnék neki ha valaki odajönne, de még soha nem fordult elő... na majd egyszer.
2017. aug. 16. 19:00
9/10 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Biztos sok mindenkinek tetszene ha elkezdenél a könyvről beszélgetni vele. Ha mégsem jön be nem veszítettél semmit.
2017. aug. 16. 19:10
10/10 anonim válasza:
Igen, többször is. Megyei könyvtárban, tizenéves voltam és mindenféle könyveket olvastam. És sokszor megszólítottak öregasszonyok, bajszos bácsik, mindenféle emberek, hogy milyen érdekes könyveket veszek ki. Pl. köszméte termelésről, vagy gyermeknevelésről. És utána beszélgettünk, ahányszor találkoztunk.
Fiúk nem szólítottak meg soha a könyvtárban. Boltban, piacon igen, szívesen haza is cipelték a szatyraimat, kosaramat, hogy hazafelé beszélgessünk. De ez régen volt, a 70-es években.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!