Fent van valaki? Mit csináltok?
Mit csináltok holnap? Vagyis ma :D mi a terv? Miért nem alszotok? (kort és nemet is légyszi) :D
Én mondjuk csak simán nem tudok aludni :D nekem nincs sok tervem holnapra szerintem alszok, és lehet megkapom a nyári diákmunkás fizumat. tehát kedden megvehetem a telefonomat mert már hónapok óta tervezem és minél hamarabb meg akarom venni :D a munkát már szerencsére 2 hete befejeztem. meséljetek valamit ti is :) voltatok/vagytok diákmunkán a nyáron? várjátok a sulit?
17/L
Gyakorizok kicsit:D
Holnap (vagyis ma) barátnőmmel találkozunk:)
Holnap (ma) kora délután lazulás, koraeste meg egy jóbarátomat kísérem el az edzőmeccsére, ő játszik, én drukkolok. :D
Jelenleg még nem vagyok álmos, netezgetek (gyakori, youtube, facebook), lehet egy film is belefér még.
Én már melózom, de szeptembertől ismét suli, egyetem, levelezőn. Várom igen!
Jó telefonozást előre is! =)
28/F
Későn ébredtem.
A tervem, hogy beveszek egy 1/2 fájdalomcsillapítót mert fáj a fejem, reggel valszeg látogatóba megyek.
Nem várom a sulit és diákmunkán sem voltam.
50N
Délelőtt lesz egy megbeszélésem,délután pedig megyek edzeni,este pedig előre láthatólag bulizunk egyet.Azért nem alszom,mert kikell még mennem majd a reptérre pár barátomért,viszont eléggé unatkozom.😄😄🤙🏻
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!