Mit csináltok azzal a kutyával, akit egyébként az ágyatokban altattok, de épp nem alkalmas, hogy fent legyen?!
Figyelt kérdés
A kérdésem azoknak szól, akik este együtt alszanak a kutyáikkal. Intim együttléteknél nem zavar? Csak lezavarjátok az ágyról vagy ki is külditek a szobából? Ezt megteszitek az éjszaka közepén is?
Elnézést a hülye kérdésért, de tényleg érdekel, hogy hogy oldjátok meg. Én az ágyról lezavarom, de a szobából kiküldeni már nem akarom, mert egy lakóközösség félében élünk, mindenkinek csak 1-1 szobája van. Ilyenkor a kutya nézni szokott és ez zavar kicsit.
2014. jan. 20. 14:24
1/4 anonim válasza:
Olyankor nem a kutyára szoktam koncentrálni, úgyhogy nem zavar ;) de amúgy bármilyen helyzetben lezavarom az ágyról, pl ha én épp csak kényelmesebben szeretnék aludni, akkor is. Tudomásul veszi, lemegy, és alszik tovább.
2/4 anonim válasza:
Mi átszoktattuk az ágy mellé húzott fotelba. Már mindig ott fekszik le aludni. Neki is jobb, nekünk is.
3/4 sippara válasza:
A nagy már akkor távozik angolosan, amikor megcsókolom a párom (tök érdekes, csak együttlétek előtt csinálja, amúgy soha, pedig gyakran csókolózunk az ágyban), a kicsit még le kell küldeni. Nézni nem néz egyik sem, bár megmondom őszintén, szerintem az se tűnne fel, ha néznének :D
4/4 anonim válasza:
Mi is csak az ágyról küldjük le, onnantól nem igazán érdekel, hogy néz vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!