Aki szeret egyedül utazgatni az tipikusan élénk társasági életet él?
Figyelt kérdés
Aki egyedül is szeret utazni az azért teszi mert így kicsit lekapcsolódik a sok emberről akikkel körül veszi magát? Én gyűlölök egyedül utazgatni de csak azért mert nincsenek barátaim se ismerősöm aki eljönne velem.2017. júl. 16. 23:49
1/7 anonim válasza:
Ên nagyon szeretek egyedül utazgatni de nem jellemző rám hogy körbe vagyok rakva emberekkel meg barátokkal. Én inkabb azért szeretek utazni mert akkor nem idegesítenek az emberek a kérdéseikkel és nem sürgetnek van időm gondolkozni és nézni a felhőket stb.
2/7 anonim válasza:
De társasággal is szívesen utazok ha jó a társaság
3/7 anonim válasza:
Én szinte mindig egyedül utazgatok. Van hogy vonatra ülök péntek délután aztán vasárnap este emg hazaérek. Megyek amerre kedvem van, max estére jön szóba annyi, hogy hotelt kell keressek.
4/7 anonim válasza:
Nekem nem nagyon van társasági életem, utálnak az emberek, de nagyon szeretek utazgatni még egyedül is
5/7 Metionin válasza:
Szeretek egyedül utazni és nincs túl élénk társasági életem. Jobban szeretek egyedül lenni.
6/7 anonim válasza:
Egyedül menni azért jó, mert könnyű kapcsolatba kerülni a helyiekkel vagy más utazókkal szerintem. Sokkal több váratlan dolog történik. Ha az ember a barátaival megy akkor sokkal kisebb a különbség ahhoz képest, mintha itthon csinálnának együtt valamit.
Kicsit fura amikor mennék valahova és kerülgetem, hogy ne jöjjenek ismerőseim. Mert amúgy jó velük.
7/7 anonim válasza:
Én szeretek utazni és szerencsére a munkámmal jár,de nem vagyok nagy társasági ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!