Ti az én helyzetemben mit tennétek? Nem élnétek inkább társasági életet, vagy folytatnátok?
Nem mennék bulizni,ha nem vonz, de magányos életet sem élnék első körben, hanem megpróbálnék magamhoz hasonlókat találni.
Sosem voltam valami szociális lény, mindig a Netről, fórumokról szedtem a társaságomat :) Filmklub, kicsi barátias motoros találkozó... Ami érdekelt, az oda kapcsolódó fórumokat látogattam és olykor találkozók adódtak. Igazi barátságokat már sajna nehezebb, az nekem sosem jött össze, a páromat leszámítva (ő számítógépes - demoscene - partyról van, mindketten coderek voltunk), ez azért valami, csak azért igényelnék mást is :( A régi társaságaim elkoptak.
Egyébként a kocsmázással sincs gond, ha elég intellektuális a társaság. Hallottam már érdekes gondolatokat ivás közben. Az mondjuk igaz, hogy nekem untig elég évi párszor inni...
Detto
23N
* De en kocsmaba nem jarok xD 1x buliztam egy naaagy helyen. Eljottem mert nem birtam 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!