Fiúk ti szeretitek ha egy lánynak szép de egyszerű az öltözete?
Figyelt kérdés
Visszafogott és finom.Én ilyen vagyok valaki szereti az ilyet?2017. júl. 3. 22:44
11/26 anonim válasza:
Ez így tökéletes õsszhang!
És nem bevágódni volt célom.
Ez az igazság még ha fura is.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm én így érzem jól magam.:)
2017. júl. 5. 21:02
13/26 A kérdező kommentje:
Küldetek magatokról képet?
2017. júl. 6. 09:28
15/26 anonim válasza:
Te milyen fiúkat szeretsz, kedves egyszerű öltözetű, visszafogott, finom lány? 🙂
16/26 A kérdező kommentje:
Olyat aki karcsú,világosbarna,vagy sötét haja van tehát ne legyen szőke,vörös.Hordjon sötét ruhákat főleg fekete,meg fehéret.Legyen ő is visszafogott természet nem nagyképűsködő vagy bunkò.Legyen kedves.
2017. júl. 7. 13:10
17/26 anonim válasza:
#16: Szerintem nem hajszín vagy öltözködés alapján kell párt választani,hogy aki szőke és színes ruhákba jár,az már ki is esik a körből.
Mert oké,hogy leírtam, hogy nekem pl a te öltözködésed jön be a lehető legjobban,még nem jelent semmit, és párválasztás szempontjából lényegtelen.
18/26 A kérdező kommentje:
Végülis ja tökmindegy csak ne legyen rosszul(gagyin,régimódian)öltözve vékony legyen kedves és sármos van itt ilyen? :)
2017. júl. 7. 14:42
19/26 A kérdező kommentje:
Kölyökképű legyen azt szeretem. ;)
2017. júl. 7. 14:44
20/26 anonim válasza:
#18: Te tényleg itt akarsz ismerkedni? Kezdem azt hinni,hogy kamu vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!