Fiúk ti szeretitek ha egy lánynak szép de egyszerű az öltözete?
Figyelt kérdés
Visszafogott és finom.Én ilyen vagyok valaki szereti az ilyet?2017. júl. 3. 22:44
1/26 anonim válasza:
Persze. Rühellem, ha valaki fel akar tűnni a társaságomban, mivel alapból visszahúzódóbb vagyok
3/26 anonim válasza:
ennek kéne az általánosnak lennie.
4/26 anonim válasza:
Igen nagyon is. És még ismerek pár ilyet.
Lapostalpú cipő.
Normális, célszerű, az egészségedet szem előtt tartó öltözet.
Szín és anyag tekintetében is természetességre törekvés.
Normálisan takaró, a vonalaidat sejteni engedő egyszerű szabás.
Ezt nem múlja felül semmi, időtálló.
Nekünk nem kell 5 évente váltogatnunk a stílusunkat ahogy öregszünk.
5/26 anonim válasza:
Visszafogott és finom öltözék. Szép megfogalmazás. Leginkább az ilyen lányokat szeretem. :)
7/26 anonim válasza:
Őszintén? Sokkal többre értékelem, mint a mai csajok 99%-t a divatmajomkodós hozzáállásukkal. Egy lány nem attól lesz szép, mert épp követi a divatot ( Amit az emberiség jó része magasról ... )
Szóval ha Te így öltözködsz, akkor őszinte elismerésem, és köszönet, hogy nem állsz be a " divat-sorba".
8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm fiúk de rosszul értelmeztétek vagy én írtam rosszul nem tudom.Én vagyok a finom bármint beszédre,viselkedésre meg visszafogott is.És az öltözködésem is visszafogott.
2017. júl. 4. 21:09
9/26 anonim válasza:
Nincs félreértés, akkor írjuk mi is máshogy: a te fajtádat szeretjük :D
10/26 anonim válasza:
#8: Így csak szimpatikusabb lettél 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!