Csajok ti szeretitek ha valaki irigy rátok, vagy idegesít, hogy van aki a semmiért "utál"? Csak mert szép vagy.21l
Egy dolog szépnek lenni és egy másik úgy öltözni, mint a hostesek a diskóban. Meg kell válogatni, hogy milyen helyre, hogyan öltözöl fel és nem fognak beszólni.
Pl, a hotpants nem munkába/iskolába való a croptoppal együtt.
Az zavar, ha megpróbálják megideologizálni, hogy miért vagyok ebből-abból jobb azzal, hogy igazából nem is... nekem főleg a tudásomra, tanulásomra voltak irigyek. Elkezdték, hogy jaj, mert mázlista vagyok, hogy jó az agyam meg a memóriám. Meg hogy mert a tanárok kedvence vagyok, azért vannak jó jegyeim. Oké, néhány tanár speciálisan kezelt engem, de az azért volt, mert TANULTAM, és nem tojtam az óráikra. És az a kivételezés sem volt olyan, hogy 2es dogára 5öst kapjak, sőt olyan is volt, hogy jobb feleltre ugyanolyat kaptam, mint más rosszabbra...
És akik emiatt nyafogtak, azok kb. azok a típusok voltak, akik összevissza nyígtak, hogy de sokat tanultak... aztán kiderült, hogy amúgy hol tanultak? Hát hétfő este a moziban, kedden este a pasijukkal, szerdán este haveroknál, csütörtök este a bowlingpályán, péntek este buliban, szombaton egész nap békejel-tüntetésen meg free hug rendezvényen meg istentudjahol, vasárnap meg "családi esemény, muszáj volt elmennem". És akkor fél óra alatt sorozatnézés közben átlapozták a könyvet. Én meg esteénként több órát a füzet meg a könyv fölött görnyedtem. De nyilván ők többet tanultak, csak én szerencsés vagyok...
Egy ideig zavart, hogy kamuznak rólam a saját egójukat nyugtatgatva, de aztán rájöttem, minek idegesítsem magam pár hülye ember miatt, a lelkiismeretem tiszta.
Nem járok kirívó ruhákba amiből kinnt a hasam és a fenekem, egyszerűen szeretem a szoknyákat, hozzá meg csinos felső, táska karon, nyaklánc, kiegészítők stb
Igen velem is volt h én voltam az új csaj melóhelyen 6fiú volt és 2csaj.. iszonyat feltekeny volt a másik nő hogy a fiúk állandóan segíteni akartak és a nyomomba voltak, (én kollega szinten bántam velük, poenkodtunk a vevőkön) ő meg hiába flörtölt volna le se tojták , és engem szidott mikor nem voltam bennt :D pedig nem tettem ellene semmit.. érdekes dolgok ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!