Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak itt fiatal életművésznők?

Vannak itt fiatal életművésznők?

Figyelt kérdés

17 éves sokak szerint életművész,mások szerint beteg állat,tanárok szerint vagy skizofrén vagy zseni srác vagyok :) Sokan Ozzyhoz hasonlítanak aki nagy példaképem. Ami igazán zavar hogy a különcségem miatt senki se ért meg,felelőtlennek és túl elvontnak tartanak,ezért egy ideje a zenekaron kívül haverjaim sincsenek,de nőnemű személy egyáltalán nincs aki kicsit olyan mint én?!

Hol lehet ilyen csajokkal ismerkedni?

Azt hozzátenném hogy a külső nekem mindegy,csak egy alantas porhüvelynek tartom,ezért nem is írtam ideált.

#különleges #elvont #Életművésznő
2017. júl. 3. 19:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%
Ady Endrét hozod fel példának? Egy alkoholista volt, meg talán ópiumfüggő. Meg prostikhoz járt állandóan, el is kapta a szifiliszt
2017. júl. 12. 18:34
 22/27 A kérdező kommentje:

Pontosan :)

Mégis minden magyartanár kedvence,nem véletlenül ;)

2017. júl. 12. 18:45
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

Te nem művész vagy, hanem egy feltűnési viszketegségben szenvedő, átlagos idióta. Egy tarkónbaxás kéne neked.

Üdv.: Egy basszusgitáros

2017. júl. 12. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Az előttem szólónak tök igaza van. Ennek a kérdésnek semmi értelme, csak nyomod itt a hülye kis tinis feltűnési kényszeredet. A "mivel zenész vagyok mellesleg" részen majdnem felvisítottam. :D
2017. júl. 12. 20:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen kérdező de láttom nem érdekli nagyon hogy eddig egyikötök se írt normális választ kérdés igazándiból nem tudtam mire gondolsz életművésznők alapján de miután elmagyaráztad mintha engem írtál volna csak én a furcsaságom miatt vannak barátaim (az én művészetem a rajz és a dal írás) :P
2017. júl. 21. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok engem is felelőtlenek tartanak ;D

A legtöbb embert érdeklem mert "érdekes vagyok"

2017. júl. 21. 13:39
 27/27 anonim ***** válasza:
És több jó választ kaptál volna ha a tinipárkapcsolat társkeresési problémákhoz rakod
2017. júl. 21. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!