Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak itt fiatal életművésznők?

Vannak itt fiatal életművésznők?

Figyelt kérdés

17 éves sokak szerint életművész,mások szerint beteg állat,tanárok szerint vagy skizofrén vagy zseni srác vagyok :) Sokan Ozzyhoz hasonlítanak aki nagy példaképem. Ami igazán zavar hogy a különcségem miatt senki se ért meg,felelőtlennek és túl elvontnak tartanak,ezért egy ideje a zenekaron kívül haverjaim sincsenek,de nőnemű személy egyáltalán nincs aki kicsit olyan mint én?!

Hol lehet ilyen csajokkal ismerkedni?

Azt hozzátenném hogy a külső nekem mindegy,csak egy alantas porhüvelynek tartom,ezért nem is írtam ideált.

#különleges #elvont #Életművésznő
2017. júl. 3. 19:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
Ne haragudj, de amiket leírtál, abban semmi kiemelkedő nincsen. Gyakorlatilag kifejtetted kicsit bővebben, hogy 17 éves vagy. Nyugi, ezt most nem érted, de max 5-6 év, és Te is röhögni fogsz rajta. :D
2017. júl. 3. 21:28
 12/27 A kérdező kommentje:
Attól még lehet jólnevelt valaki hogy máshogy gondolkozik :)
2017. júl. 3. 21:28
 13/27 A kérdező kommentje:
Összes ismerősöm,tanárom mondogatja mindig ezeket,nem én találtam ki :) Pl suliba részegen járok aludni mégse bántanak mert ha felkeltenek tudom folytatni a tanár mondatát,illetve angolból is most lett emelt érettségi 100% úgy hogy be se jártam :) (sose tanultam egész életemben)
2017. júl. 3. 21:30
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

"Attól még lehet jólnevelt valaki hogy máshogy gondolkozik :)"

"suliba részegen járok aludni"

Öngól...

2017. júl. 3. 21:32
 15/27 A kérdező kommentje:

Mondtam én hogy magamra mondom? :D

És kikérem magamnak,igenis jól nevelt vagyok,sose hányok vagy török,csöndben alszok :)

2017. júl. 3. 21:36
 16/27 anonim ***** válasza:
:D Hát fura egy ember lehetsz. :D
2017. júl. 4. 01:38
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen <3
2017. júl. 4. 09:34
 18/27 anonim ***** válasza:
az életművész nem pozitív, az nem ugyanaz, mintha művésznek hívnának, ugye tudod?
2017. júl. 9. 22:41
 19/27 A kérdező kommentje:

Tudom :D

De hívnak annak is,mivel zenész vagyok mellesleg

Bár azt is áthatja a furcsa stílusom,a dalszövegeket

2017. júl. 10. 21:51
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes vagy, ezt bírom. :D
2017. júl. 12. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!