Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság a felnőttesebb...

Manapság a felnőttesebb gondolkodású 15-16 évesek hova szoktak eljárni?

Figyelt kérdés
Hol lehetne hasonló érettebb emberekkel ismerkedni?

2017. jún. 30. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
És mit takar neked a felnőttesebb gondolkodású?
2017. jún. 30. 10:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Azokat akik érettek, fontos számukra a jövő, sok tervük van és próbálnak mindent megtenni azért ami fontos nekik. Azok akikkel normálisan el lehet beszélgetni mindenről. Akiknek nem csak az számít, hogy mennyire menők, hogy épp meg van a 2-es. Azok akiknek vannak céljaik az életben és nem csak a számítógépes játék vagy hogy hány barátja, barátnője volt vagy hogy hány éve nem szűz már. Akik gondolnak másra is, sportolnak, zenélnek, olvasnak csinálnak valamit ami nem a vásárlás és tényleg élnek, önállóak, egyediek nem pedig csak úsznak az árral.
2017. jún. 30. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Iskolába.
2017. jún. 30. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha én épeszű 15-16 éves fiatal lennék, akkor mindenképpen egy társasjátékos klubot keresnék, vagy még jobb megpróbálnék egyet szervezni. Jómagam egy értelmes 28 éves fiatal vagyok, de csak ritkán van alkalmam játszani. Mondjuk a spontán klubot jobban preferálom ahol kisebb s befogadóbb a csoport. Ha haverokkal sikerülne összeülni rendszeresen társasozni, az maga lenne a mennyország.
2017. jún. 30. 13:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm válaszod. Ez egy tök jó ötlet. Megy a zöld.
2017. jún. 30. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Jobbára sehová nem járok. :D

Egy barátomhoz nagyon ritkán, vagy épp ő hozzám. :)

Hát az valóban nem számít, hogy menő vagyok. Sosem érdekelt. Az osztályban jelenleg ilyen "bölcs papa" beosztásom van (ezt a fent említett barátom mondta xD).

Meg is értem, állandóan melegítőben, szódásszifon vastagságú szemüveggel, görnyedt testtartással, lassú, csoszogó járással, állandó zsörtölődéssel, a "bezzeg a régi időkben"-dumámmal valóban ezt az érzetet keltem. :D

Sportolok. Érdekelnek a harcművészetek, másrészt sakkozom is, jövő évtől elvileg versenyszerűen is.

Olvasásról... Vajon miért van ilyen erős szemövegem? :D

(Amit amúgy büszkeségből nem hordok, mert "jól látok"... Aha... xD)

Nem érdekel, hogy úszom-e az árral. Ha valamivel nem értek egyet, akkor nem, ha mégis, akkor nem érdekel, hogy az a trend, egyszerűen azért követem, mert valóban igazodik az eszmerendszeremhez.

Több dolgot ki tudnék emelni, ahová jó lenne eljárni...

- Személyes elfogultság alapján: matematika csoport, mint pl. Erdős Pálék meg az Anonymus-csoport.

- Vitaklub: Úgy képzelem el, mint egy olyan csoportot, ahol meg lenne bízva xy egy témából való felkészüléssel; az arról vallott nézeteit a következő alkalommal a kör elé tárná, és egyenként reflektálni lehetne rá. Ideális esetben egy gyönyörű, tartalmas nézetütköztetés alakulhatna ki a csoport tagjai között.

Hogy meddig menne a vita? Addig, amíg nem sikerül konszenzusra jutni a kérdésben. :)

Három dolgot tanítana meg:

1.: Hogyan működik a demokrácia.

2.: Hogyan lehet az egyén saját nézeteit, érdekeit a köz nézetével, érdekeivel összeegyeztetni.

3.: Hogyan lehet érvényre juttatni a személyes kapcsolatokban az egyén érdekét.

Mindig akartam ilyen csoportot, de sosem voltak rá vevő emberek. :(

Pedig biztos, hogy van véleményük, és tényleg kíváncsi vagyok, mi van az ő fejükben.

Meg kell persze említeni, hogy a szabályszerű vita nem a fent vázolt módon néz ki, de itt nem is az a lényeg. :)

16/F

2017. jún. 30. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint vagy sehova, vagy könyvtárba, vagy a kevés haverjukkal néha együtt lógnak.
2017. júl. 1. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, az utolsó válaszolónak igaza van. Manapság a normális 16-osok könyvtárba járnak, vagy néhány haverjukkal kirándulnak, sétálnak egyebek. Az ilyenek nem járnak szórakozó helyekre és nem is ők a társaság középpontjai.
2017. júl. 24. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!