Én vagyok az egyetlen ebben az országban aki fent van Gothic Amino-n?
Figyelt kérdés
Régóta használom az alkalmazást és 2-3 hónap alatt összesen egy magyarhoz volt szerencsém így hát kezdek kicsit aggódni hogy egyedül vagyok fent talán minden magyar közül xD 21/F2017. jún. 29. 23:13
11/15 anonim válasza:
Pedig ez a szörnyű igazság. Az eset szörnyű nyomokat hagyott bennem. Azóta a borzalom óta a tic tac nyugtató és a pez cukorka nevű keménydrog kombóján élek. Van, amikor mélyponton vagyok és még ez az ütős koktél sem elég, ilyenkor iszom is a gyógyszerekre, méghozzá házi málnaszörpöt. Tudom, hogy ez így nem élet, hogy nem lehet a függőségbe menekülni a problémák elől, de én nem találtam más kiutat. Többször próbáltam leszokni, de akkor mindig visszatérnek az emlékképek, ahogy a tanár végtelen monotonitással beszél az ohm törvényről. Megpróbáltam mindent, de semmi sem segít. Már csak egy megoldást látok a kilátástalan helyzetemre...
12/15 A kérdező kommentje:
Ahha... Na jó hagyjad
2017. júl. 6. 00:58
14/15 anonim válasza:
😂😂😂 Sirok, jo arc vagy 71%os :P
Amugy kerdezo, en azt sem tudtam hogy mi az :D
15/15 anonim válasza:
Szóval vissza az eredeti kérdésre.
Én nem használom ezt a közösségi oldalt vagy akármi is ez, de ha máshogy nem akkor PMben linkelj és/vagy írj valamit róla mert az eddigiek alapján érdekesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!