Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én vagyok az egyetlen ebben...

Én vagyok az egyetlen ebben az országban aki fent van Gothic Amino-n?

Figyelt kérdés
Régóta használom az alkalmazást és 2-3 hónap alatt összesen egy magyarhoz volt szerencsém így hát kezdek kicsit aggódni hogy egyedül vagyok fent talán minden magyar közül xD 21/F

2017. jún. 29. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Eddig úgy tűnik.
2017. jún. 30. 02:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ -.- Ment a piros kéz...
2017. jún. 30. 02:26
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Ez valami facebook az életunt gyerekeknek?
2017. jún. 30. 06:47
 4/15 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm hogy vetted a fáradtságot és te is kérdésem alá okádtad nagyon hasznos válaszod.

És akkor most egy kis fejtágítás

A Facebook egy sz@r

Aminon lehet ismerkedni normálisan mert alapból közös érdeklődés/kultúra és/vagy zenei ízlés esetleg életnézet köti össze a felhasználókat

Na akkor valaki valami hasznos válasszal is előrukkol-e? Vagy csak b*zi trollok jönnek...?

2017. jún. 30. 11:10
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Ja, bocsi. Akkor ez egy tinder, életunt gyerekeknek?
2017. jún. 30. 13:04
 6/15 A kérdező kommentje:

Khmmm... Nagyon nem xD De te nem vagy gót csak itt trollkodsz Hmmm... Családod barátaid szeretnek? Mert nekem a sok hülyeségedből nem úgy esik le

Vagy csak szimplán ilyen szarkaztikus humor herold vagy

Mindenesetre azért érdekelne hogy mi mindennek kell megtörténnie egy ember életében ahhoz hogy trollá válljon xDD Írd meg

2017. júl. 3. 23:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy hatalmas lelki trauma miatt lettem troll. Minden 4 évvel ezelőtt kezdődött, de még most is elcsuklik a hangom, amikor belegondolok. Feltörnek a régi emlékek. Nagyon nehéz erről beszélnem, de miattad erőt veszek magamon és tovább mondom a szörnyű történetemet. Szóval négy évvel ezelőtt unatkoztam elektrotechnika órán és unaloműzésképpen feljöttem ide. Azóta is feljövök trollkodni ha ha unatkozom. Bocsánat, ha téged is megrázott a történetem, nem volt szándékomban lelki nyomorékká tenni téged is, de úgy éreztem, hogy jogod van tudni a teljes igazságot.
2017. júl. 4. 09:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Unalom mint lelki trauma? Hááát ahhoz úgy érzem nagyon kellett unatkoznod ha csak nem épp a szociális életeddel voltak/vannak problémák

Szóval csak annyit akarok mondani hogy a történeted tele van rejtett iróniával

Magyarul nem tudom elhiggyem e ezt a sztorit

2017. júl. 4. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem fogod tudni átérezni a helyzetem súlyosságát. A te kis tökéletes életeddel nem tudod felfogni azt az ürességet, ami a lelkem helyén van, azóta a szörnyű és végtelennek tűnő óra óta. Kívánom, hogy sose kelljen ilyen borzalmakat átélned, mint amit nekem kellett eltűrnöm.
2017. júl. 4. 13:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló xD Ha ez egy újabb trollkodás akkor hagyjuk a beszélgetést

Én nem vagyok képes elhinni hogy szimplán az unalom tesz valakit trollá

2017. júl. 4. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!