Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan ismerősöd, akinek...

Van olyan ismerősöd, akinek minimum öt évig bevált a "férfi-nő barátság" és nem valamelyik fél bujtatott sikertelen vergődős udvarlása volt a lényege, hanem egyik se próbálkozott a másiknál?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 12:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Néhány alkalommal működik, tehát:

-Ha mindkettőnek van párja,vagy egyiknek van, de az stabil (bár ez is kétséges,mert a szingli reménykedni fog)

-Ha exekről van szó akik szakítottak de azért tartják a kapcsolatot

-Ha egyik vagy mindkettő külsőre taszító a másik félnek,tehát nincs vonzalomra lehetőség

-Ha egyik jóval idősebb a másiknál

-Ha egyik vagy mindkét fél a saját neméhez vonzódik vagy aszexuális.

Minden egyéb esetben ha két ivarérett hetero szingli különnemű ember barátok,akkor abból szex lesz vagy titokban az egyik többet akar és csak azért megy bele a barátságba ,mert reméli egyszer szex lesz!

2017. jún. 21. 13:33
 22/30 anonim ***** válasza:
74%

Te kérdező, te tényleg ilyen buta vagy, vagy csak hülyéskedsz?

Utolsó is unintelligens emberekről ír csak.

Nekem kínálkozhat akármelyik barátnőm, de mit tegyek, ha nem áll fel rá? Ha felállna, nem a baráti körömbe tartozna, hanem párnak akarnám.

2017. jún. 21. 13:50
 23/30 A kérdező kommentje:
Akkor például elmegy hétvégén étterembe a 40 éves BMW-s felsővezető Szabó Jancsi, a 40 éves Szabóné Juliska, a két tízéves gyerek plusz a 30 éves Rozi, a 25 éves Gizi, meg a 20 éves Kata? Ezek hogy működnek úgy, hogy megfelelő értéket hoznak Szabóné számára is?
2017. jún. 21. 13:52
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

Te most miről beszélsz? Az eredti kérdést már rég túltárgyaltuk.

Kulturált emberek között létezik barátság nemtől függetlenül. Ha ezt te nem tudod elképzelni, akkor veled és azzal a közeggel van probléma, amiben szocializálódtál.

2017. jún. 21. 13:57
 25/30 A kérdező kommentje:
Kulturált emberek alatt azt érted, hogy a nő egy bányarém, a férfi meg olyan reménytelen hogy szinte sanszja sincs a feleségén kívül mást felszedni? Ha mondjuk egy férfinak van egy tök drága vonzó sportkocsija, vagy a nő vonzó, akkor is van barátság?
2017. jún. 21. 14:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, felénk nem ezt jelenti. De ha nálatok igen, akkor tudod, már írtam.
2017. jún. 21. 14:20
 27/30 anonim ***** válasza:
22-es büszke rá hogy impotens :D
2017. jún. 21. 14:34
 28/30 anonim ***** válasza:
64%

Ezt egyre rosszabb olvasni. Mi köze van a barátságnak a pénzhez vagy a kinézethez? Te csak azzal barátkozol aki pénzes és jóképű? Nagyon szánalmas egy ember lehetsz akkor. Képzeld a szüleimnek is vannak barátaik és igen, lehet, hogy ők is eljönnek velünk nyaralni. Minnél többen vagyunk, annál jobban szórakozunk. De amint látom neked még életedben nem voltak barátaid, inkább csak "egyéjszakás" haverjaid. Nem kell másokat lenézni, csak mert nekik vannak igaz barátaik, akik nem próbálják megdöngetni a másikat minden egyes nap.

Egy barátra úgy tekintesz mint egy családtagra. Szóval ez olyan mintha azt mondanád, hogy az ellenkező nemű testvéreddel nem tudsz barátságot kialakítani, csak mert jól néz ki és majd egyikőtök biztosan többet akarna majd.

2017. jún. 21. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:
5%

Én nem tudom elképzelni hogy két szingli hetero különnemű nem akar dugni mikor minden más stimmel.Olyan van hogy az egyik sunnyog mert fél kimondani.Nagyon gyakran meg a nőnemű csak játszik ,csicskának tartja csak a srácot és barátzónába rakja, kvázi kasztrálja.

De barátoknál meg elvileg közös az érdeklődés megvan a szimpátia. Természetes ösztön hogy rágerjednek egymásra és kamatyolnak.

2017. jún. 21. 18:13
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem értem a kérdezőt.

Én pedig azt is kérdezném, hogy akkor ez a 2 barát, a ffi és a nő kettesben is találkoznak? Parkban? Kávézóban? Egyikük lakásán kettesben?

2017. jún. 21. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!