16-20 évesek, akiknek nem a disco jelenti a szórakozást?
Személy szerint soha nem volt rá igényem, hogy discoba menjek. Eddig úgy 4x voltam, nem szeretem. Egyszer sem éreztem jól magam.
Esetleg vannak még olyanok, akik jobban szeretnek beülni egy kávézóba,cukrászdába, pubba, vagy tartani egy beszélgetős-iszogatós grillpartyt? Koncertre szoktam még járni, de az elég szezonális dolog.
A baráti társaságom csak egy nagyon kis része kapható az ilyen formájú kikapcsolódásra.
Ti éreztek olyat, hogy ezért nektek nincs annyi programotok vagy leszűkült a társaságotok?
19F
Én is szeretek kávézóba/kocsmába ülni a barátokkal, vagy kültéren beszélgetni, esetleg egymásnál. Discoban egyszer sem voltam, és nem is vonz egyáltalán, nincs ezzel semmi gond. :)
Grillparty ötlet is tetszik, de még nem akkora a társaság, és nem olyan összetartó, hogy meg lehessen tenni.
Sajnos nekem is van társaság keresési gondom így, de próbálok nem ilyen apróságokra koncentrálni. :D
18/F
16-17 eves lanyok vagyunk, a mi tarsasagunk meg alkoholt sem fogyaszt, max ujevkor koccintasnal egy pohar. Na igy akarj te valahova, valakikkel bulizni menni, ahol nem mindenutt csatakreszeg parasztok futkosnak meg drogosok...
Ilyenkor nyaron sokat jarunk szabadstrandra, kirandulni. Evkozben sajnos nincs tul sok idonk, mert eleg tanulos suliba jarunk, de pl.mindig szeretunk telen elmenni korizni vagy a karacsonyi vasarba es jarunk egyutt uszni, lovagolni. Neha pedig mikor mindenki raer, szervezunk egy csajos pizsipartit, de ez sajnos nagyon ritkan jon ossze ugy, hogy mindenki ott legyen. Hetkoznap neha beulunk suli utan egy pizzara vagy sutire is.
Hát én méf csak párszor voltam diszkóba ,de engem nagyon megfogott , megyek jövőhéten is .
De szeretem a beülős helyeket is.
16/f
Én még egyszer sem voltam semmilyen szórakozó helyen, pedig a barátaim jó része jár(t) ilyen helyekre, egyszerűen nem az én világom. Utálom a nagy tömeget, a túl hangos zenét, illetve a zenei ízlésemnek megfelelő számokat sem szoktak játszani az ilyen helyeken.
A magam részéről sokkal jobban kedvelem a jobb bárokat, éttermeket, a szűkebb baráti összejöveteleket.
A disco viszont nagyon nem vonz, néha emiatt kimaradok bizonyos programokból, de nem zavar.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!