Nem fesztiválozósok és bulizósok! Ti milyen kritikát szoktatok kapni, ha megtudják nem szereted az ilyenfajta szórakozást?
A "hogy lesz így bnőd, ha nem jársz ilyen helyekre?" típus a leggyakoribb. A "ezek nélkül nem ér semmit az élet" is előfordul. A "nem tudod mit hagysz ki" is el szokott hangzani.
Nem igen érdekel, hogy mit mondanak.
Semmilyet.
Egyébként szerintem az emberek többsége nem bulizik rendszeresen. Már ha a bulin a hajnalig szórakozóhelyen táncolást értjük. Fesztiválra sem jár rendszeresen szerintem a döntő többsége még a fiataloknak sem... vagy csak az én környezetemben nem, pedig elég sok embert ismerek, elég sok helyről.
mivel normális ismerőseim vannak, így semmilyent
tisztában vagyunk egymás érdeklődési körével, és tiszteletben tartjuk egymás véleményét, szokásait
A többség normálian reagál, még ha ő imádja is őket (amúgy nekem sincs bajom velük, szökőévente egyszer igénylem is). A többiek:
- "akkor nem is élsz igazán"
- "akkor biztos ilyen otthonülő vagy, az nekem unalmas lenne" (azt nem értem, hogy az már otthonülést jelent, ha nem diszkóba szoktam járni, hanem kirándulni, koncertekre, színházba?)
- "te is az a fajta hülye vagy, aki szerint a fesztiválokra, diszkóba csak drogosok stb járnak, fúúúú, de utálom az ilyet" - egy szóval nem mondom az ilyennek, hogy ez a bajom a fesztiválokkal... a másik ilyen a "kényeskedsz, amiért piszok van"... pedig más miatt nem járok fesztiválozni... drága (ha azt nézem, hogy napi max. 1 koncert van, ami érdekel, és nem vihetsz be saját kaját fesztiválra... diszkó meg pláne, lötyögni tüctücre otthon is tudok...) nem szeretem a tömeget stb.
- "nem tudod, miből maradsz ki" - de, tudom, mert már voltam"
"Akkor hová szoktál menni?"
Ekkor mondom nekik, hogy csak beülünk valahová meginni valamit, biliárd, csocsó, és ennyi.
"Értem, az se rossz." :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!