Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan ismerősöd, akinek...

Van olyan ismerősöd, akinek minimum öt évig bevált a "férfi-nő barátság" és nem valamelyik fél bujtatott sikertelen vergődős udvarlása volt a lényege, hanem egyik se próbálkozott a másiknál?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 12:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Vagy akkor miért van az, hogy amikor a nő próbaképp levelet küld a férfi "barátainak", hogy szeretne a barátnője lenni, vagy orális szexelni, akkor mindegyik férfi bele szokott menni?
2017. jún. 21. 12:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

11: soha nem hallottam még ilyenről, hogy valaki ilyen leveleket küldözgetne. Szerintem normális nőnek nem jut ilyen eszébe. És bármilyen hihetetlen, nem minden férfi ennyire állati szinten működik, hogy bármikor, bármelyik nővel szexelne. Már csak a következmények miatt sem.

De ha egy nő ilyen szinte van, hogy ilyen levelet küld valakinek, akkor nyilván az ismerősei is kb. hozzá hasonlóan alacsony szinte vannak. Így elképzelhető, hogy kap pozitív válaszokat. De normálisabb emberek között nem igazán.

2017. jún. 21. 12:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez kb olyan, mintha azt állítanád, hogy két férfi között sincsen barátság, mert azok meg mindig versengenek egymással. "Próbaképpen" vágd jól képen a barátod, meglátod majd, hogy verekedés lesz belőle...
2017. jún. 21. 12:47
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm kérdező!Akikről írsz,azok sz..függő perverz férfiak és álszent ku...k!Nem minden ember ilyen.
2017. jún. 21. 12:51
 15/30 A kérdező kommentje:
Akkor csak akkor működik ha már házasok, akkor is sokkal több a kár belőle mert akkor a házaspárja ha nem is ismeri el titokban mindig egy kissé gyanakszik és ez sok felesleges feszültséget hoz, úgy hogy nincs a harmadiktól jövő elégséges ellenérték ami ezt ellensúlyozza?
2017. jún. 21. 12:55
 16/30 A kérdező kommentje:
Meg ha mindkettő egyedülállóvá válna akkor is tuti h nem jönnének össze?
2017. jún. 21. 13:03
 17/30 anonim ***** válasza:

Sok ilyen embert ismerek és nekem is vannak tizenéves barátságaim férfiakkal, mint ahogy a férjemnek is néhány nővel.

1. Ilyen próbaüzenetes baromságról még csak nem is hallottam eddig (pedig rengeteg ismerősöm van), ritka nagy idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet küldjön, nekem nincsenek ilyen kretének a környezetemben.

2. "sokkal több a kár belőle mert akkor a házaspárja ha nem is ismeri el titokban mindig egy kissé gyanakszik és ez sok felesleges feszültséget hoz" - Maximum bizalmatlan, normális kötődésre képtelen, önbizalomhiányos embereknél, egészséges kapcsolatban nem. De persze biztos én is titkon gyanakszom, ráadásul olyannyira titkon, hogy még én sem tudok róla :D Lehet, hogy most újat mondok, de nem mindenki ilyen korlátolt ám, mint te.

2017. jún. 21. 13:03
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem több nő barátom is van, vannak akiket gyerekkorom óta ismerek.
2017. jún. 21. 13:20
 19/30 anonim ***** válasza:

Jelen! Nekem is több lánybarátom is van már évek óta, és sosem akartunk kavarni egymással.

23/F

2017. jún. 21. 13:30
 20/30 A kérdező kommentje:
Akkor ezek hogy mennek, elmegy hétvégén jégkorcsolyázni a Szabó Jancsi, a csinos Szabóné Juliska, a két gyerek, meg még a Feri a Józsi meg a Pisti?
2017. jún. 21. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!