Nagyon elcsesztem, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ősszel/télen randizgattam pár lánnyal, de egyik se vonzott külsőleg, így leráztam őket. Viszont most meg annyira egyedül vagyok, hogy már jók lennének ők is. Most meg már nem megy a csajozás, valamiért gátlásosabb lettem az elmúlt 3-4 hónapban, meg inkább itthon ülős lettem.2017. jún. 9. 20:58
2/6 A kérdező kommentje:
Az. xD
2017. jún. 9. 21:03
3/6 anonim válasza:
Szívás. Ha tudnád hányszor megszívtam én is ezt. XD
4/6 A kérdező kommentje:
És hogy sikerült megoldani a problémát? :D Ráadásul valahogy ismerkedni sincs kedvem, megint végigfutni azt a pár randit, nincs hozzá lelki erőm XD
2017. jún. 9. 21:08
6/6 anonim válasza:
El se mentem randira soha. Túl nagy az egóm, ezért okosabbnak és jobbnak hiszem magam mindenkinél. Mindenkiben megtalálom a szálkát, ami miatt egyből kizárom az illetőket. Lehet cikinek hangzik, de mindig engem próbáltak felszedni a lányok, és nem fordítva. Ez van, én az okosabb rétegre bukom. Nálam nem elég csupán a külső, ha közben belül üres. Sokszor megbántam, de utána ismét elkövettem ezt a "hibát" sorozatban. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!