Nem iszok már egy ideje alkoholt, de még nem találtam meg a megfelelő választ társaságban a miért nem iszol kérdésre. Valami jó ötletetek van?
mert utálom az alkoholt.
mert nem bírom a piát.
amit én szoktam..
"autóval vagyok"
A temat nagyon egyszeru rovidre zarni, csak onbizalom kerdese: 'Figyelj, pajtas, nem iszom alkoholt, es semmi kozod hozza miert. Lapozzunk.'
Nincs ezzel a vilagon semmi baj, egymillio alkoholista orszaga vagyunk, orulj neki hogy te nem tartozol kozejuk, ennyi.
Érdekes, hogy ez MO-on probléma sokaknak, ha a másik nem iszik alkoholt.
Én Németországban élek, és itt rengeteg ember van, aki alkoholmentesen él (a legtöbb minden orvosi ok nélkül), és ezt a többiek egyszerüen tudomásul veszik, nem kell "megmagyarázni".
mondjuk nem járok sem olyan helyre ahol piálni lehet, sem olyan társaságba ahol piálni szoktak... mivel ezek nekem felesleges időpocsékolások, amik inkább lefárasztanak, minthogy pihentetnének..
Így ilyen kérdéssel nem szoktam találkozni.
Mondd, hogy gyógyszert szedsz, vagy vettél be egy fájdalomcsillapítót.
Én tényleg szedek és mégse mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!