Mi a véleményetek arról az emberről (lány,13 éves), aki a koncentrációs táborral viccelődik?
Figyelt kérdés
Én ezt elfogadhatatlannak tartom, de kiváncsi vagyok más véleményére is.2017. máj. 18. 17:15
11/13 anonim válasza:
Véleményem szerint bármiről lehet viccelődni...
12/13 anonim válasza:
Nesze neked szólásszabadság. Gondoljátok át mivel viccelődtök. Már nem a titkosrendőrség jön, hanem mellé még nyilvánosan meg is szégyenítenek. 21. század.
13/13 Alex Fly válasza:
Mit vársz egy 13 éves gyerektől, akinek ráadásul a koncentrációs tábor valami ősködből felrémlő dolog, amit nem tud hova tenni? Ez neki már őstörténet. Persze lehet mondani, hogy komoly dolog, meg nem illik ebből viccet csinálni meg ilyesmi...
Az én véleményem az, hogy ez már történelem. Túl kell lépni rajta. És az, ha ma ez viccelődésre szolgál, az azt jelenti, hogy nem jelent már fenyegetést.
Felnő egy generáció, akinek már fogalma sincs, mi az a koncentrációs tábor -és kövezzetek meg, de ezt nem tudom elítélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!