Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetnék ha alul szocializ...

Mit tehetnék ha alul szocializálódtam?

Figyelt kérdés
Sajnos 19 évesen kell rájönnöm, hogy nem minden alapvető dolgot sajátítottam el. Szétesett családból jövök, jó példát nem láttam soha, ilyenkor mit lehet tenni, hogy ne így kelljen leélnem az életem? Vannak erre terápiák vagy hasonló dolgok?

2017. ápr. 30. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mik azok a dolgok amikben úgy érzed,hogy hiányosságok?
2017. ápr. 30. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
A társadalmi normák meg vannak és az illem is de a kommunikációm elég sekélyes, nem megszólalni nem tudok, hanem jót mondani nem tudok soha. Arra se tanított meg senki, hogy a komfort zónámból, hogy jöjjek ki. Alapvetően nem vagyok rossz társaság de emiatt a kisugárzásom is pocsék. Csak van erre valami gyógymód.
2017. ápr. 30. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tudatosan rájössz egy jellembeli hibádra, és megpróbálsz ellene tenni is, az már maga fél siker.
2017. ápr. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!