Nem értem a sogorom viselkedeset! Barátnője van. Megis mikor ketten vagyunk otthon csapja nekem a szelet meg dicseri a fenekem es fogdos amit nem hagyok utana a szexről beszel nekem Barátnője előtt szinte hozzamse szól Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 22:46
1/4 anonim válasza:
Jó nagy pofont a képébe, aztán meg zsarold meg, hogy kitálalsz a nőjének, meg a férjednek a viselkedéséről.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt kéne igen csak félek elmondani mert a férjem eléggé agressziv es nem akarom hogy ez miatt romoljon el 2 ember kapcsolata !
2017. márc. 21. 22:58
3/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele de akkoris ugyan ugy viselkedik mikor egyedül van
2017. márc. 21. 22:59
4/4 anonim válasza:
Mert hagyod magad. Tudom, csak udvariasságból, de a végeredmény ugyanaz. Legközelebb közeledik, megfog, mond valamit szépen felállsz és lelépsz onnan. Emberek közé mész. Tanítani kell mint a kutyakölyköt. De kajak. Ha viszont mindig ott ülsz és tűröd, azt hiszi hogy csak játszol vele, mert egy hülye tuskó. Ne udvariaskodj, hagyd ott. Harmadik alkalomnál meg fogja unni. Ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!