Ha össze szeretnék hozni egy 'socially awkward' sörözést a körúton, vajon mennyi érdeklődő lenne rá?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy mennyi embert érdekelhetne egy olyan esemény, ahol csak úgy összeülhetnének egy pohár bármire a körúton, vagy valahol Pesten olyan emberek, akik nehezen találják meg a helyüket egy új társaságban. A dolog csattanóját pont ez adhatná, hogy az adott társaság mindenkinek új lenne, mivel előzetesen legfeljebb online beszéltek.
A 'socially awkward' viszont tényleg nem jelent többet, mint olyan embereket, akik szoronganak, ha új társaságba kerülnek, szóval nem súlyos mentális betegekre, vagy munkanélküliekre, drogosokra gondoltam.
Humoros, értelmes, életvidám emberek is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy egyszerűen az egyetem vagy a gimi végeztével megszűnik a társaságuk, és nem tudnak beilleszkedni egy újba, ilyenkor pedig olyan érzés, mintha az ember sehol nem találná a helyét. Ennek a megoldására lenne hivatott egy ilyen esemény, meg persze megnevettetni egymást, sztorizgatni, és rájönni, hogy bizony elég értékes emberek is rejtegethetik magukat a négy fal között. :)
Mekkora 'tömegre' számíthatnék?
Pesten lesz szóval 1 fő minusz =/
Sok sikert hátha összejön egy jó csapat!
Az a gond ezzel, hogy egy negatív élményt alapul véve akarsz embereket összehozni..
kb mintha alkoholistákat hívnál találkozni, lehet jó lenne megbeszélniük a problémákat, de utána sztem unalmassá válna hamar
'socially awkward'
Édes fasssszom... Hadd találjam ki, te ilyen felvágós ,,értelmiségi" vagy, mi?
Eddig úgy néz ki, igen, mivel Pesten lenne a dolog. :)
Nem tartom magam felvágósnak vagy értelmiséginek, egyetemet végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!