Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire ciki, ha nem veszek...

Mennyire ciki, ha nem veszek fel bugyit a pizsama alá?

Figyelt kérdés
A nyáron megyünk egy táborba egy baráti társasággal. Még soha nem voltam ilyenen és nem tudom, hogy mit fognak szólni, ha meglátják. Én kicsi korom óta úgy alszok otthon is, hogy nem veszem fel a bugyit, csak a pizsama alsót és felsőt. Nem szeretek úgy aludni, mert nekem kényelmetlen.

2017. márc. 31. 19:45
1 2
 11/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
89%
Én 5 évig koleszos voltam de sose vettem a pizsama alá alsóneműt.
2017. márc. 31. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kolis voltam hat évig, és bugyi nélkül alszom. Senkit nem érdekelt. Volt egy szobatársam, aki a hálóing alá nem vett bugyit, néha fehérlett a holdudvar a sötétben a takaró alól :D

A többiek lehet, hogy vesznek majd alá akkor is, ha nem szoktak, mert most máshogy alszanak. Én egy éjjelre se tudnék bugyit hordani, zavar. Egyébként se értem, honnan tudnák, hogy nincs rajtad bugyi?

2017. márc. 31. 22:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Amikor tusolunk és öltözünk fel, akkor csak látják.
2017. márc. 31. 22:50
 14/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hát táboros éveim alatt sem nézegettük, hogy kinek, mi. Mindenki a maga testével volt elfoglalva... de ügyesen beosztottuk úgy az időt, hogy egyesével mentünk fürdeni.

Szóval nem kell szerintem parázni. És főleg nem ciki dolog ez.

2017. márc. 31. 22:53
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha közösségbe mész táborozni azért illik bugyit húzni hidd el. Egyébként pedig én sem veszek fel pizsama alá, csak hálóingben otthon.
2017. ápr. 2. 01:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Én hálóinget nem használok, pont a bugyi miatt.
2017. ápr. 4. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs meg a mensid, minek a bugyi? Vagy ha bugyi, minek a pizsinaci? Táborban amúgyis a legpraktikusabb a bugyi-póló. Meg fogsz lepődni, hogy a többiek miben alszanak.
2017. ápr. 19. 15:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pizsiben aludj ami nem látszik át.
2017. aug. 13. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak annyi a lényeg, hogy bukósisak legyen rajtad!

Komolyra fordítva a szót:

Te szabsz határokat abban, hogy ki, milyen alkalomból, mennyit láthat.

Javaslom, hogy arra az apró részletre figyelj, hogy ne látszódjon át a pizsomád, - a többihez pedig senkinek semmi köze!

2017. aug. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!