Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire ciki, ha nem veszek...

Mennyire ciki, ha nem veszek fel bugyit a pizsama alá?

Figyelt kérdés
A nyáron megyünk egy táborba egy baráti társasággal. Még soha nem voltam ilyenen és nem tudom, hogy mit fognak szólni, ha meglátják. Én kicsi korom óta úgy alszok otthon is, hogy nem veszem fel a bugyit, csak a pizsama alsót és felsőt. Nem szeretek úgy aludni, mert nekem kényelmetlen.

2017. márc. 31. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ém sem veszek fel.
2017. márc. 31. 19:46
 2/19 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Akkor se ciki?
2017. márc. 31. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Van olyan aki a pizsama alá vesz bármit?
2017. márc. 31. 19:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy alszom, már tudományosan is bebizonyították hogy egészséges fehérnemű nélkül aludni. Én Nyáron csak hosszú hálóinget veszek fel, fehérneműt nem.
2017. márc. 31. 19:59
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Én az alsó gatyát sose vetem le veszek fel újat attól függően...

Mindig is így aludtam.

31/F

2017. márc. 31. 20:03
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell róla tudniuk. Szerintem nem fognak rajta megbotránkozni, ha nem lyukas olyan helyen ahova még annyira se kéne szakadás, mint pl a többi részére; különben én is bugyi nélkül szoktam aludni, és én is hallottam azt, hogy egészségesebb fehérnemű nélkül aludni; talán jobban is szellőzik meg nem "áll úgy meg". Amúgy nincsen közük hozzá, plusz ha közösen akarsz valakivel a fürdőszobába menni, neki sincs hozzá semmi köze, és addig meg el is takarhatod a nemiszerved ügyesen törölközőből; ha meg egyedül mész a fürdőszobába, akkor senki nem is lát semmit, de tényleg. Meg amúgyis, a többiek is valszeg úgy alszanak, akkor nem mindegy? Amúgy senki se fogja a bugyidat nézegetni, amúgyis gondolom, hogy veled azonos neműekkel leszel egy szobában, de ha mégsem, akkor sincs semmi baj, ha nem annyira vékony az anyaga, hogy szinte nem is takar téged semmi. De ha nagyon félsz, hogyha ettől nyugodtabb vagy, akkor aludhatsz bugyiban is vagy harisnyában, vagy amiben akarsz.
2017. márc. 31. 20:18
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Én évek óta meztelenül alszom.
2017. márc. 31. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Semennyire. Mindenki más, én alsógatyában + melegítőben szoktam aludni. Meztelenül elképzelni sem tudom az alvást.
2017. márc. 31. 21:23
 9/19 anonim ***** válasza:
23%

Éssuerűtlen? Ha igen, ciki. Ha nem, nem.

Ez ésszerűtlen?

2017. márc. 31. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl kihívó (pl. kilátszik az alsó testrész, mert annyira kiadja a körvonalakat a ruha anyaga), akkor szerintem nem gond.
2017. márc. 31. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!