Nektek hogy esne ha valakirol kiderülne hogy miattad jár pszichológushoz? Mert mondjuk piszkalod.
Úgyérezném, hogy hatalmam van mások fölött. Aztán félnék is, hogy felelősségre vonnak, vagy meggyilkol az egyén.
Amúgy én sem piszkálok senkit.
Hát eléggé meg lennék lepve, mert senkit nem szoktam piszkálni, ha nem kedvelek egy embert, egyszerűen elkerülöm, amennyire csak tudom és kész.
Egyébként szerintem az olyan emberek, akik másokat cseszegetnek, akkora s4ggfejek, hogy nem hogy szomorúak lennének ezen hir hallatán, hanem még röhögnének is egyet a dolgon. Aztán tovább b_sztatnák az adott személyt.
Ezt úgy mondom, mint az, aki pszichológushoz jár(t).
Hogy tudnám meg? Ezzel manipulálni? Különösen gonosz vagyok, vagy bárki piszkálása miatt járna?
Nem hiszem, hogy ez elofordulhatna velem, de ha igen, akkor megprobalnam megbeszelni az illetovel, hogy megis, hogy jutottunk idaig, hogy tudunk ezen valtoztatni, hogy o ne legyen rosszul.
Nem szoktam piszkalni senkit, csak azt, akivel kolcsonos a dolog es nem esik rosszul egyikunknek se meg akkor is probalok ugy, hogy meg ne bantsam. Inkabb csak ilyen csipkelodes szintjen.
De van egy baratnom, aki szinten pszichologushoz jar, mert tevkepzetei vannak, depis, szorong (en is jartam anno amugy) es o egyszeruen annyira hihetetlen dolgokba beletudja kepzelni, hogy ot bantjak meg beszolnak, hogy az valami szornyu. Pedig amugy senki nem bantja. Megdicserik valamijet es akkor egybol jon, hogy fhuuu de kpcsog hogy beszolt xy... es nem tudod neki megmagyrazni, hogy draga, nem beszolasbol mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!