Menjek el pszichologushoz?
Szia. En sem irok ekezettel.
Menj el pszichologushoz! Ez a legfontosabb! Ne vagd magad! Semmikeppen sem! Ha a ket tanar piszkal meseld el anyudnak, hogy milyen atrocitasok ernek az iskoladban, es o segiteni fog. Ha sokat vagy lehangolt, bus akkor lehet hogy depressziod van. Ne vedd rossz neven, de bagy valoszinuseggel. Azert fontos a pszichologus, mert ez rosszabbra is fordulhat.....
Ne vagd magad, probalj ujra boldog lenni, orulj az apro dolgoknak is. Pszichologushoz muszaj menned! Nagyon kedves lesz es segiteni fog! Hajra :)
15/L
Koszonom!:)
Igazabol meg tavalyrol vannak meg a hegek, mert 12 evesen voltam eloszor szerelmes, es hat nehez volt gyerekkent ezt erezni, vagdosassal csillapitottam a lelki fajdalmamat.
"a ket tanar a suliba nagyon sokat piszkal"
Ahogy nézem, nem piszkálnak, hanem teljesen jogosan aggódnak miattad, és segíteni szeretnének, mert tényleg nem vagy jól. Szerintem is menj el ahhoz a pszichológushoz. Nem fog bántani azért, mert meglátja a kezeden a hegeket, semmi rosszat nem fog mondani. Látott már sok ilyet.
Uuuh.
Hááát.
Nagyon rád fér.
De pszichológus nem megfelelő ilyen esetre. Úgy értem, esetek 98%ában egy átlag pszichológus nem tud segíteni te problémáid nagyján.
Írj rám s segítek.
Változtatni kell személyiséged nagyon rosszul ön nevelt részén s sok más adathibán.
#1 koszonom:)
#2 nem tudsz rolam semmit, sok trauma er engem, alapbol ertettebb vagyok. De nem ugy, hogy nagy a mellem, meg ilyenek. A gondolkodasom erettebb a korosztalyomnal.Ez volt az elso es az utolso, hogy reagaltam a,, lehordo" szovegekre.
Atyaég, mint a karantén az E.T. filmben. És akkor még azt várják, hogy érezd jól magad: "te depresszios vagy" - kösz, ő meg idióta; még ha igaz is, ne vágja már a fejedhez, azzal aztán tényleg sokat segít.
"leri*ancozott"
Egy tanár... < itt most nagy káromkodás van > ...Az ilyet amennyire csak tudod, engedd el a füled mellett. 13 évesen amúgy nem kell depressziósnak lenni ahhoz, hogy baja legyen valakinek, kilépsz a gyermekkorból, csupa újdonságokkal találkozol, nem csoda, ha félelmetesnek látod. De nem ismerem a helyzetet, szóval ne adj a szavamra.
"...nem akarom, hogy miattam legyen sokat szomoru."
Ez teljes érthető. Viszont ő felelős érted, nem te őérte. Ezt a terhet nem kell a válladra venned, így is van rajtad elég. Ha valamilyen konfrontációba kerülsz, kérdezd meg magadtól, hogy az a te problémád-e. Ha igen, akkor foglalkozz vele. De sok esetben olyan helyzetek merülnek fel, amik nem a te problémád, tehát el lehet őket engedni. Ez nem mindig könnyű, de megnyugtató, és utána jön a megkönnyebbülés, amiért nem vetted magadra.
"...de nagyon felek, sirni fogok, es meglatja a kezemen a hegeket."
Nem kell félni a sírástól, az segít, a pszichológus meg nem minősít téged, hanem segítséget nyújt a probléma megoldásában. Beszélhetsz neki a hegekről, látod most is felvállaltad.
"Ez volt az elso es az utolso, hogy reagaltam a,, lehordo" szovegekre."
Nagyon helyes, tényleg érettebb vagy a korodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!